mandag den 1. december 2014

Snart jul

Dette indlæg skulle været skrevet i går, for så var det kommet ud inden december måneed og så havde det været bedre at navngive det "snart jul"... For der er jo de mennesker, der (i mine øjne fejlagtigt) mener at nu er det jul. :D

Anyway.... Sønnen og jeg er steget en level... Faktisk sprang vi level 2 over (Få tømt alle flyttekasser) og gik videre til level 3, der hedder: få hængt billeder op på væggene :) Og nu kommer det interessante. Jeg er ikke den store kunstkender... Ask anyone... Men alligevel er jeg kommet i besiddelse af ikke mindre end to malerier (ja.. sådan nogle rigtige nogle med lærred og maling)

Dette er den første maleri jeg fik. Jeg fik det i julegave sidste år... Kunstneren hedder Helle Rolsted og jeg er i den heldige situation at hun er en af mine venner. Dette billede hænger over spisebordet i den nye lejlighed ligesom det gjorde i den gamle.Det andet billede jeg fik hende ser sådan her ud:
Det var min indflyttergave fra hende og den er jeg også rigtig glad for... Ikke kun fordi den skjuler et rigtigt stort hul i væggen som min forgænger efterlod, men også fordi jeg finder den beroligende.

Hvis du skulle mangle en gave til ham eller hende, der har alt så kan du kigge på Helle's hjemmeside for at se om der er noget du kan bruge til at lægge under træet.


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: