mandag den 1. december 2014

1. december 2014 - Indledningen

Som jeg skrev om for et par uger siden, så fandt jeg i flytningen nogle gamle papirer hvilket fik mig til at tænke på min flytte-hjemmefra notater. Det er en samling af større eller mindre strøtanker, der ramte mig i de første par uger efter jeg var flyttet hjemmefra for første gang.

Nu er det over 13 år siden det skete og for at kompenserer for lang tids tavshed her på bloggen, har jeg besluttet at udgive flytte-hjemmefra-notaterne som en slags julekalender.

Alle indlæg er skrevet på forhånd og udgivet via bloggers planlægningsfunktion. Det vil sige, at du kan åbne dagens låge allerede fra kl. 07.00 :)

Her kommer indledningen og dagens første låge:

Den 31/7-01 sent aften eller meget tidlig morgen skriver jeg nu indledningen til det der forhåbentlig bliver en samling af sjove/interessante/alvorlige/nye oplevelser og erfaringer som jeg vil opleve når jeg i morgen el. senere i dag flytter fra mit hjem gennem de sidste 21 år og 11 dage.
Jeg forlader dette hus med blandede følelser. Hele mit liv har dette hus været det sted jeg altid har betegnet som ”hjem” og det i sig selv går det vemodigt. Det nye sted jeg skal bo er i en by jeg knap kender og fuld af venner som jeg ikke har mødt hvilket gør det spændende. Men samtidig er det en by hvor jeg er alene om alt det jeg indtil nu har været sammen med en familie om, hvilket gør mig bange.
Om jeg er klar til denne oplevelse? Ærligt ved jeg det ikke, men jeg tror og håber det og hvis ikke så er min familie ikke længere væk end et telefonopkald.

Der var den så. Ikke den indledning jeg havde tænkt på at skrive, men den indledning jeg lige har fundet på. Den ærlige. Den jeg en dag vil se tilbage på fra et sted i fremtiden og tænke: ”Hold kæft hvor var han dramatisk den sidste aften inden han flyttede hjemmefra


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: