onsdag den 17. december 2014

17. december 2014

Note 42
Tadaa… Aftenens højdepunkt… Dawsons Creek sæsonstart. TV3 klokken 20.00. Pacey og Joey vender tilbage efter deres 3 måneder til søs. Jack og Dawson har brugt sommeren på at male huse og Henry er taget på kostskole så nu har ham og Jen et langdistanceforhold. Og endelig er der Andie der ikke er så dyster som hun var i de første to sæsoner. Så er der de nye personer eller rettere den nye person for det viser sig at Pacey har en storesøster Gretchen som kommer til byen… Og jeg tror hun og Dawson ender med at finde sammen for det er jo Paceys søster så det kan da nok komme noget interessant ud af.

Note 43
Gymnasiet har første skoledag i morgen for 3. års elever og lige midt i Dawson’s Creek ringer en af dem og spørger om jeg kommer ned i parken (der skal de sove i nat) men i aften skal de bare drikke. Og klokken 23 begiver jeg mig af sted for at se hvad der sker.
For at komme ned i parken skal jeg gå ned af Rømøvej, til højre ved Koktvedvej og til venstre af Kong Christians Allé. Og der hvor jeg plejer at dreje til venstre for at komme ned i Føtex skal jeg bare forsætte ligeud til jeg kan høre musik.
Og ”musik” kunne jeg høre ca. 100 meter henne af vejen. Parken her i byen er forbavsende flot i måneskin. Og det er nok derfor jeg sætter mig ved et træ og drikker en Cola, for dem der har inviteret mig er her ikke. Jeg SMS’er lidt med min Eks til hun lægger sig ved midnat. Da jeg er færdig med min Cola beslutter jeg mig for at gå forbi ”bålene” (der består af 5-10 fyrfadslys) på vej hjemover og pludselig kan jeg høre tigerdyrselskeren fra Sindal. Jeg troede ikke jeg kendte nogle af dem så godt at jeg kunne genkende deres talemønster, men det viser sig altså at Tigerdyrselskeren har et meget specielt talemønster når hun er fuld… Hun råber… Meget.

Men jeg slår mig ned ved bålet og efter de obligatoriske spydigheder med Jem & fix manden får jeg faktisk en hyggelig aften sammen med en flok lettere berusede (kommende) 3. års elever på Frederikshavn Gymnaium. Klokken lidt i tre begynder jeg at gå hjemover for i morgen skal jeg tidlig op. Jeg har købt vaskepulver i dag og i morgen er vaskedag … dam-dam-dam-dammmmmm

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: