onsdag den 24. december 2014

Christmas spirit

I er det juleaftens dag. Sønnen fejrer jul hos sin biologiske mor i Letland så i stedet for at jeg skulle sidde alene hjemme så har min søster og svoger inviteret mig til juleaften hos dem i Stilling. Siden jeg ikke har bil betyder det at jeg skulle med tog fra Aalborg til Skanderborg... tog er IKKE designet til mennesker med min benlængde når det er fyldt...

Så derfor besluttede jeg mig for at gå fra Skanderborg station til Stilling. 5 km hvilket ikke er alverden under normale omstændigheder, men da jeg var kommet tilpas langt fra stationen til at jeg gad vende om så begyndte det at regne... Det startede let og jeg tænkte fint nok... så længe det ikke bliver værre kunne det godt gå... Men det blev værre... og jeg var godt fugtig da Anne Louise dukkede op. Jeg kender ikke Anne Louise, men jeg kom nu nok til at efterlade et visitkort med denne blogadresse på.
Så skulle du finde dette kort i din bil så var det bare for at jeg kunne sige ordentlig tak.

Jeg håber du får en fantastisk juleaften og et godt nytår sammen med dine venner og familie. Faktisk var det så sødt af dig at samle en fremmed op (endda selv om jeg eftersigende ligner en forbryder når jeg går mine ture) at hvis du skriver mig en mail på: info @ christianwjensen.com så vil jeg meget gerne sende en ting retur :-)

Glædelig jul til alle jer andre. Jeg håber den byder på god mad og godt selskab.

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: