torsdag den 4. december 2014

4. december 2014

Note 6:
Radiostationen i Frederikshavn får sine spots/lydfiler fra samme sted som Radio Viborg, hvilket er meget praktisk for så bliver det ikke det der bliver skyld i at jeg får hjemve

Note 7:
Nu er klokken tyve minutter i ti og hvis jeg selv skal sige det har jeg præsteret at få denne 1-værelses lejlighed til at ligne et hjem.
Men det er mangelfuldt. Jeg har ikke hængt mine våben op endnu, fordi naboen til den side har børn som sandsynligvis sover nu så det venter jeg med til i morgen. Og så mangler jeg mine bøger & spil, men det skyldes at jeg mangler en reol.
Desuden mangler jeg det mest basale. Loftlys for eksempel. Det eneste sted jeg har det er i badeværelset, men mangler det i entre og stue. Jeg har min lille sengelampe som fungere fint indtil videre, men dagene bliver jo kortere.

Persienner mangler jeg også. Jeg har som en nødløsning brugt mit dynebetræk til at dække af for den ene halvdel, men det er kun midlertidigt og så mangler jeg selvfølgelig tandpasta. Her var toiletpapir og håndsæbe, men det var også det… nåååh nej. 2 sek… Jeg opdagede tidligere at min forgænger havde glemt en tynd lille flaske med ”Pazzaro pour Homme eau de toilette”. Den fandt jeg i lågen i badeværelset. Det lugter da meget godt, så jeg tror jeg gemmer det. Men nu er jeg sulten. Alt hvad der er i mit køleskab er 2 ½-liters flasker med vand. Så jeg har bevæbnet mig med 100 kr. og nu vil jeg ud og gå en tur i Frederikshavn og se om jeg kan finde noget der har åbent.

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: