onsdag den 11. januar 2012

Pecha Kucha

I dag og i morgen har jeg fri fra skole... Dvs. jeg har ikke fri fri for på fredag skal jeg holde min første pecha kucha fremlæggelse EVER.... og meget mod forventningerne så glæder jeg mig faktisk...

For jer der (ligesom mig for 3 uger siden) ikke ved hva Pecha Kucha er så kan jeg fortælle at det er japansk for Snik snak... Det indebærer at man skal fremlægge noget på 20 gange 20 sekunder. Hvis man f.eks. bruger powerpoint så skal man have 20 slides og skal bruge 20 sekunder pr. slide. Hele sceancen er overstået på 6 minutter og 40 sekunder. Ikke mere - ikke mindre.

Anyway... I dag og i morgen skal jeg bruge til at foreberede min fremlæggelse for når det kører så stramt et program så er det ikke noget man kan "tage på rutinen" eller slet og ret improvisere, så det skal forberedes til mindste detalje... Heldigvis er der gået lidt Egon Olsen i mig... JEG HAR EN PLAN!!

Jeg skal bruge:
  • En rulle magnetstrimmel
  • en pakke printerpapir
  • En limstift
  • 10 ark hvid karton
  • En blækpatron
  • Sukker
  • Hvid fondant 
  • Et stykke freeware fra internettet.
Aktionen starter på fredag kl. 09.45... Præcis!Christian W. Jensen

4 kommentarer:

Anna Banana Butterhair sagde ...

Skidegodt, Christian :D

Unknown sagde ...

Det vil jeg glæde mig til at se eller høre mere om!

Peter sagde ...

Det lyder da rimelig interessant :)

Christian W. Jensen sagde ...

Hej Peter.

Jeg håber du kigger fremlæggelsen også. Det er indlægget http://www.christianwjensen.com/2012/01/how-to-barbere-en-ged-pecha-kucha-del-2.html