torsdag den 30. juni 2011

Bare fordi...

Har du nogensinde hørt argumentet "fordi" og har du lagt mærke til hvordan det ofte er negativt ladet? (og ofte lægger op til en længere diskussion :) )

Har du også lagt mærke til at hvis man sætter "bare" foran så bliver det lettere at bruge som et enkeltstående argument. Man er sur Fordi... man giver blomster til sin kæreste bare fordi..

Jeg har i dag været til eksamen så det her er ikke en overspringshandling :D Dette indlæg er et indlæg om en "bare fordi"-handling... Jeg tror aldrig nogensinde det bliver ligeså populært som overspringshandlinger, men man skal jo starte et sted...

Min plan er at lave en bare fordi kage som jeg tager med ud på min skole i morgen... Det er nemlig ikke alle fra min klasse, der har været til eksamen endnu og jeg håber lidt bare fordi kage kan muntre dem en smule op.

Skulle du være interesseret i at vide hvordan man laver en "bare fordi"-kage så kommer opskriften her.

"Bare fordi"-kage (også kendt som bedstefars chokoladekage)

3 spsk kakaopulver
250 gr. mel
300 gr. sukker
1 tsk. Natron
1 tsk. Bagepulver
1 nip salt
2 æg
150 gr. smeltet smør
2½ dl.vand

Sigt alle tørre ingredienser sammen i en skål.
Tilsæt æg, smeltet smør og vand i og pisk straks dejen let og cremet med en elpisker. Kom dejen i ensmurt bradepande og bag den på næstnederste rille i ca. 35 minutter i en 175 gr. varm ovn. Når kagen er kold, smøres glasur på.

Glasur:
3 spsk. kakao
200 gr. flormelis
2 spsk. blødt smør
2 tsk. stødt kanel
ca. ½ dl. kogende mælk

Bland de tørre dele, rør smørret i og til sidst mælken

3 portioner dej og 2 portioner glasur passer til en stor bradepande.

Jeg håber du vil hjælpe mig med at sprede bare fordi budskabet. Jeg er sikker på sommeren bliver bedre for alle med lidt flere der gør noget for andre.... bare fordi..

Christian W. Jensen

1 kommentar:

Anna Banana Butterhair sagde ...

Personligt er jeg kæmpe fan af "bare-fordi"-gaven :)