torsdag den 4. december 2014

Level 2

Så skete det...

Sønnen og jeg nåede næste level. Vi aftale jo for nogen tid siden at første level var da vi flyttede. 2. level ville så komme når sidste flyttekasse var tømt. Det er sket i dag. Den sidste bastion var soveværelset. Primært en out of sight out of mind situation, men i dag fik jeg has på de 6 flyttekasser der stod derinde. I morgen står den på rengøring uber alles og så kommer min gamle nabo forbi med en boremaskine af den bedre slags. Jeg lånte den også sidste fredag hvor jeg fik hængt nogle billeder, skrivebord og hylder op. I morgen skal jeg så have dekoreret soveværelset på den eneste rigtige måde når man er ungkarl :) og så skal jeg have sat mit whiteboard op derinde også... Og hvem ved.. måske får jeg endeligt indrettet mit skrivehjørne også.

Jeg er så småt ved at mærke den kriblende fornemmelse der som regel kommer forud for en periode hvor jeg skriver på Beskytter... eller i dette tilfælde Beskytter 2...

Som nogen derude måske kan huske har jeg taget et kursus som mindfulness instruktør. En af de ting jeg selv bruger mindfulness til i min hverdag er at håndtere min tankemylder. F.eks. når jeg er ude at gå så suser tankerne afsted med 220 km/t hvilket er omkring 213 km/t hurtigere end resten af mig. Så her bruger jeg teknikkerne fra mindfulness som en slags chikane som du kender fra villakvartererne. Muligheden for, at sætte farten ned på tankerne og aktivt tage stilling til hvilken retning tankerne skal forsætte... Og hvorfor bringer jeg nu dette på banen?

Jo.. Christian-fun-fact: Når jeg skriver så ser jeg i billeder. Alt hvad du har læst i Beskytter og Beskytter 2 hvis du har smugkigget i den, har kørt som en film i mit hoved og jeg har gjort mit bedste for at beskrive billederne mens de flimrer forbi. Det meget spændende eksperiment jeg skal forsøge mig med er, om jeg kan gøre brug af mindfulnessteknikkerne til at sætte filmen på pause. Jeg finder selv konceptet utrolig spændende. Tænk hvis det lykkedes for mig at sætte "filmen" på pause, mens Roy og Angela er på restaurant. Det vil give mig muligheden for at kigge nærmere på alle detaljerne. De andre gæster, væggene, den der vinplet på dugen som de havde forsøgt at vaske væk, men som stadig minder svagt om det afrikanske kontinent. Duftene. De dæmpede lyde fra køkkenet som bliver tydelige hver gang svingdørene går op og tjenerne kommer ind med mad til et af bordene. Lyden af stegepander, der bliver sat på konfuret. Kokken, der råber og dirigerer personalet som en general på slagsmarken.

Jeg glæder rigtig meget til det projekt, så det kommer du sikkert til at høre meget mere om senere.

Men først tilbage til nutiden. I morgen skal er jeg alene hjemme så der skal jeg som sagt have dekoreret soveværelset og så skal jeg have lave dej til pebernødder. På lørdag kommer søsteren min nemlig til Aalborg og så skal vi have den årlige julesmåkagebagningsdag... Afsluttet på den helt rigtige måde; nemlig med flæskesteg med hele svineriet som sønnen siger. Det betyder nok også, at han endelig får overtalt mig til at vi skal have bøfsandwiches på søndag for min søster er fantastisk til at lave brun sauce og jeg håber der bliver rigeligt af den på søndag :)Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: