tirsdag den 23. december 2014

23. december 2014

Note 55
Kunne ikke lade være. Det er åbenbart noget jeg har hørt så mange gange fra min storebror at jeg gør det per refleks… Men det første jeg siger til min søster er: Hej And. Præcis ligesom min storebror har gjort det hver gang han er kommet hjem fra Aalborg. Men ti minutter efter hjemkomst er det spisetid. Der er lidt overskyet men ikke desto mindre har min far haft gang i grillen så menuen i aften står på grillet/marineret kalkun og aspargeskartofler. Den definition jeg har lært af mine forældre på god mad lyder: God mad er når det tager længere tid at spise den end det har gjort at lave den. Og i aften fik vi god mad. Men nu havde vi selvfølgelig heller ikke været samlet i et par uger og jeg var lige flyttet hjemmefra så der har været nok at snakke om.

Note 56
En af de ting der stod på min to-do liste for denne weekend var at besøge min fætter så jeg lige kunne få et par nye film med til Frederikshavn. Så efter spisetid var jeg lige ude og lufte bilen. 

Lørdag d. 11/8 – Dag 12.

Note 57
Startede langsomt (klokken 12) med at se en film ”Proof of life” med Meg Ryan og Russell Crowe som er en kanon god film.

Note 58
En smuttur forbi Føtex. Efter 5 ¾ år i den butik har jeg konstateret at der er en særlig lugt derinde (som for resten også er i Frederikshavn) men alligevel får jeg et smil på læberne når jeg træder indenfor. En tur rundt i butikken afslører at der egentlig ikke er ret mange ”gamle” medarbejdere tilbage. Jeg ser nye ansigter over det hele, men heldigvis er der da også et par jeg kan genkende.

Note 59
Grisefesten. Grunden til at jeg er hjemme i denne weekend. Der var rødvin. Og de piger der var søde da jeg arbejdede her er stadig lige søde og maden var glimrende som den plejer at være, men rødvinen var desværre spansk Men på en måde er det vel også godt nok, for havde det været en jeg havde været glad for var det sikkert gået mere galtChristian W. Jensen

Ingen kommentarer: