torsdag den 11. december 2014

Achievement unlocked - Level 3,5

Hvis man lige ser bortset fra sneen der er faldet udenfor mit vindue i dag så har de sidste to dage været meget gode. Og nej.. Det er ikke fordi jeg hader sne... Jeg er bare afhængig af offentlig transport og snevejr og offentlig transport er ikke altid en god kombination...

Men der skal nu alligevel mere end det til at sabotere mit gode humør...

Sønnen og jeg er nemlig nået level 3 :) Vi har fået loftlys i alle rum.. Det har vi nu haft i et stykke tid men det var først i går jeg fik sat en ekstra lampe op i stuen... Det eneste sted der nu er lidt mørkt og dystert er entreen lige når man kommer indenfor døren... Men der har jeg et større projekt i gang som du kommer til at høre meget mere om når jeg har noget jeg kan vise frem...

Det var level tre... men hør hov... skrev han ikke i overskriften level 3,5??? [venter her mens du tjekker] .. jo minsandten om han ikke gjorde det... og nu kommer vi til den halve...Jeg har nemlig fået arbejde :D Det er sket lidt hu-hej vilde dyr, men det korte af det lange er, at der var brug for et par ekstra hænder på Nørresundby Fysioterapi og i går formiddags skrev de til mig for at høre om jeg havde fået noget at rykke i eller stadig var jobsøgende... og i dag var jeg deroppe for at koordinere min kalender med deres så de vidste hvornår de kunne booke klienter til mig :) Jeg starter på mandag :D

Men ja.. det får kun en halv level.. For det er (indtil videre) kun midlertidig beskæftigelse frem til nytår (så ja.. kun et par uger) men jeg tror ikke det er utænkeligt at der bliver noget igen efter nytår - Så kryds fingre for mig... Jeg var som sagt deroppe i dag og du tror måske det er løgn, men den ene fys der var på klinikken... Vi har mødt hinanden før fordi vores drenge har leget sammen ... Lille verden? Ja det tror jeg da nok det er :)

Anyway... ud over det så har jeg også fået udbetalt boligstøtte, så jeg kan rent faktisk betale alle regninger uden at skulle låne penge af familie :)

LIFE IS GOOOD!

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: