fredag den 19. december 2014

19. december 2014

Note 46
På Søndergade ligger der et postkontor, ikke et posthus som ved DSB stationen, men et lille postkontor i en butik med elartikler. Og fra nu af bliver det der jeg sender mine breve fra. Damen derinde stod og læste i håndbogen til sin mobiltelefon og da det viste sig at det var samme model som min kunne jeg da også lige hjælpe hende, og før vi vidste af det havde hun sendt sin første SMS til sin søn. Vi snakkede lidt og det er den slags oplevelser der gør at man har lyst til at vende tilbage som kunde. Jeg havde bare aldrig troet jeg skulle få den oplevelse på et post Danmark kontor.
Men de kan åbenbart mere end vi tror.

Note 47
Det mærkeligste er sket. Jeg spiser rugbrød og synes om det. Det eneste det kræver er lidt fantasi. Som for eksempel ristet torskerogn med remoulade og citronsaft. Men det siger jeg ikke til min mor. Hun vil bare svare: hvad sagde jeg.

Note 48

Min mor tog fejl. Jeg har lige set en flue i min lejlighed, men 1 flue på en uge er vel acceptabelt. Derhjemme kunne man se 20-30 stykker på en dag.

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: