søndag den 31. juli 2011

SENDT TIL TRYKKEN / SENT TO THE PRESS

YEAH BABY ...

Jeg havde i går besøg af min veninde, der hjalp mig med opsætningen af bogomslaget og det var det sidste jeg manglede for at kunne sende Beskytter til trykken. Hvilket jeg lige har gjort for mindre end 5 minutter siden.

******
To my Friend abroad, Randy Kepple from Randy Kepple Photographs, without whom I'd still be a coverphoto short... Thank you for your passion, stories, patience but most of all Friendship. I hope to meet you and your family sometime before I publish my next novel.

Here it is:


Og ja. Jeg har bestilt det første eksemplar af bogen på BOD for at tjekke kvaliteten, men så snart jeg har godkendt det, frigiver jeg selvfølgelig et link ;)Christian W. Jensen

2 kommentarer:

Frk.Bogorm sagde ...

Den ser fandeme flot ud!

Christian W. Jensen sagde ...

Hej Frk.Bogorm.

Jeg er også selv super tilfreds med den... og i morgen eller dagen efter skulle jeg få små visitkort så jeg kan begynde at reklamere for den... Hold øje med bloggen senere i aften ;) Skal lige have noget ordnet men så skal der blogges igen ;)