mandag den 4. juli 2011

Selvudgivelse ... lige om lidt

I fredags så jeg på Facebook at Saxo søgte beta-testere til en ny platform, hvor man kan selvudgive sine tekster som ebøger. Faktisk var der en fra forfatterskolen, der også gjorde mig opmærksom på muligheden kort tid efter jeg havde skrevet til Saxo vedr. denne mulighed.

Anyway. I dag har jeg modtaget mail fra Saxo med flere informationer og hvad det hele kan koges ned til er, at jeg snart modtager en invitation til pressbook (det platformen hedder nu) og så skal jeg til at lege med det og sende feedback til Saxo om hvordan det er at arbejde med.

Til at starte med skal jeg bare tekster og arbejde lidt med dem, men når jeg så har fået de første erfaringer skal jeg have en ny snak med Saxo ang. det videre forløb.

Om det betyder at Beskytter bliver udgivet som E-bog er jeg ikke helt sikker på. Jeg arbejder stadig på udgivelsen som ”rigtig” bog, da jeg nok er lidt oldschool på det område.

Hvad med dig? Læser du ebøger?


Christian W. Jensen

2 kommentarer:

Tina sagde ...

nej, e-bøger er bare ik det samme som at sidde med en bog..

Jeg har et par gange læst bøger på min telefon, men jeg vil til hver en tid hellere sidde med en rigtig bog - der er bare et eller andet ved at bladre og dufte, som fuldender oplevelsen af en god bog :)

Rigtig meget held og lykke! kh Tina

Christian W. Jensen sagde ...

Jeg har det lidt på samme måde, men så igen er jeg stadig typen der kan finde på at printe en opgave ud for at læse korrektur på den.

Det er også derfor udgivelsen af den rigtig bog ikke er sat i bero, men kommer til at køre sideløbende med dette E-bogsprojekt

og mange tak :D