tirsdag den 9. august 2011

Plus på Karma-kontoen

I dag har jeg været på arbejde. Og mens jeg kigger min vagtplan igennem for at være sikker på jeg har det hele skrevet rigtigt ned, ser jeg at en af mine kollegaer er sat til at arbejde på et tidspunkt hvor jeg ved at hun ikke kan. Jeg sender en sms og spørger om hun er klar over det, hvilket hun ikke er. Det korte af det lange er at jeg får flyttet et par kunder, ryddet hendes kalender og lukket dem så der ikke bliver booket flere ind...

Ud over at hun nu skylder mig en tjeneste (Har allerede aftalt hvad det skal være og hun arbejder på at indløse den) så har det åbenbart givet utrolig meget plus på min karma-konto... For da jeg kom hjem ventede der en email fra Books on Demand GmbH. Denne mail fik mig straks til at tjekke status på Beskytter og her er hvad jeg har så:


 4-6 uger er åbenbart den ydre grænse og det hjælper åbenbart at hjælpe andre ;)

What goes around comes around :D

Jeg G L Æ D E R mig helt vildt meget...


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: