torsdag den 19. juli 2012

1. hele dag i vildmarken

I dag har været første hele dag i vildmarken :)

Familien har været på camping i dag... og hele dagens måltider har været tilberedt på grillen :D Jeps... Grillmester mig har lavet morgen og aftensmad på grillen... Frokosten blev bare et par kiks for vi spiste ret sent morgenmad... Men til morgenmad fik vi bacon, røræg, et par spiralpølser fra i aftes og et par burgerboller


 Jeg fik jo købt nyt grillgrej forleden og den skulle selvfølgelig testes...

Hvis du nogensinde køber en grillplade til en Q100 gasgrill så skal jeg informere om at der er plads til 4 æg inkl. lidt mælk og salt og peber. Og ja... Jeg har også BRUNO med på ferie :D... Han kan også klare opgaverne på camping :D

I eftermiddags var vi i Daubjerg kalkgrupper hvor vores klaustrofobi blev udfordret og derefter var drengene i Karup for at handle ind.

Aftensmaden var om ikke andet endnu mere simpel end morgenmaden. Kylling, pasta og majskolber. Alt sammen tilberedt på grill.


Som du kan se på billedet øverst til venstre havde jeg ikke helt vejret med mig.. Med et stykke afdækningsplast, 15 meter reb, et par tøjklemmer og fire dåser fyldt med sand lykkedes det mig at fremstille et læhegn så jeg kunne grille i tørvejr.

Til fremtidig reference så er 20 minutter i grill lige i overkanten for majskolber, men de smagte rigtig godt.

Nu vil jeg snart i seng. om 42 minutter er det nemlig min fødselsdag :D Hurra for mig :D

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: