fredag den 27. juli 2012

BRUNO ... og agurken

Hey..

Vi var lige på improviseret aftensmad hos min bror og svigerinde i går, hvilket mundede ud i en snak om bl.a. agurkesalat...

Derfor har jeg nu en agurk skåret i skiver og smidt omkring en spiseskefuld salt ned til dem.. Planen er at de skal trække lidt og så skylles i koldt vand... hvorefter jeg hælder min sukker/eddikeblanding med præcis 17 peberkorn i, over agurkerne... og så må vi se om det bliver en succes til aftenens Netværk Med Mad...
Men hele grunden til at jeg skriver dette er egentlig bare fordi jeg vil vise hvor sej min nye stavblender er :) Eller også er det bare fordi jeg er en mand der synes maskiner er seje :D

Jeg er vel ikke den eneste der mener at man ikke må gå ned på udstyr :D


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: