torsdag den 3. maj 2012

Netværk med mad

Jeg har været tosset optaget af praktikken de sidste par uger, hvilket er grunden til at jeg ikke har blogget. Hvilket helt sikkert er en skam hvis du spørger mig.

Men på den gode side så går det fremad i min sag med at hjælpe andre i min funktion som fysioterapeut (studerende). Jeg er så langt i uddannelsen, at jeg føler jeg har viden nok til at kunne gøre en forskel for de patienter jeg har, hvilket er en virkelig fed fornemmelse.

Anyway... Jeg kom for sent i mandags fordi kæden hoppede af (Bogstavelig talt... 2 gange på vej over broen til Nørresundby og anden gang så jeg bussen køre forbi)... Så jeg kom en en lille time for sent, hvilket ifølge Kagekonventionen (stadig under udarbejdelse) betyder at der skal medbringes hjemmebag. I fredags havde jeg cheesecake med. (se opskriften her) Vel og mærket den glutenfri version. Jeg har aldrig prøvet den almindelige version med digestive kiks, men jeg synes den lyder kedelig til sammenligning. Samtidig med jeg lavede den, lavede jeg også nøddebarer. Opskriften fandt jeg på min søsters blog og jeg har søgt en undskyldning for at prøve dem.

Nøddebar

100 g. mandler
60 g. valnødder
100 g. hasselnødder
90 g. peanuts (saltede)
150 g. honning
75 g. grov peanutbutter
100 g. chokolade (jeg brugte en mørk 70 %)
 
Fremgangsmåde: Varm honning og peanutbutter i en gryde eller microovn. Hak nødder, mandler,  peanuts og chokolade groft. Rør honning/peanutbutter-blandingen godt sammen med nødde/mandel/chokoladen og pres det i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Læg endnu et stykke bagepapir ovenpå og pres massen godt sammen. Tag det øverste stykke papir af og sæt det i en forvarmet ovn ved 150 grader til det begynder at dufte af varme nødder.

Tag dem ud af ovnen og køl det ned (stuetemp i køkkenet og derefter i køleskabet inden de skæres i stykker)

Bemærk: De er meget klistrede, men også virkelig gode. Og bonus fun-fact så indeholder nødder og mandler lidt over 20% protein, så de mætter mere end man lige umiddelbart skulle tro :D


Anyway... Det var slet ikke det jeg ville skrive om i aften :D

I går da jeg kom hjem fra arbejde havde jeg tænkt på at grille hele dagen (Fantastisk vejr) og da jeg vidste vejret ville blive lige så godt i dag, fortalte jeg Karen og sønnen at jeg ville grille. Til hvilket de svarede, de allerede havde skrevet hotdogs på madtavlen... Løsningen var at jeg bare lavede begge dele... Hvilket selvfølgelig er alt for meget mad til 2 voksne og en dreng. Så løsningen på dette var (nej.. ikke lave mindre mad) men invitere gæster. Efter det blev godkendt af Karen oprettede jeg derfor en facebookevent og inviterede på Burger og hotdogs.. og inviterede godt og vel alle dem jeg kendte som jeg tænkte måske kunne være interesserede.. og et par stykker der måske ikke var, men som kunne være sjove at få med... Resultatet blev 103 udsendte invitationer... og 2 positive tilbagemeldinger... Mænd med mindre selvtillid kunne tage dette som kritik af deres personlighed, men selv om jeg kunne se de ikke kendte hinanden, så havde jeg på fornemmelsen, at de ville klinge godt sammen, so the mission was a go...

Vi endte med at få 3 gæster, for tidligere i dag fik jeg en sms fra en anden der havde set invitationen der spurgte om hun kunne nå at være med... Hvilket jeg selvfølgelig fluks skrev ja til...

Menuen stod på grillede Jamie Oliver Burgere og indbydende italienereChristian W. Jensen


Ingen kommentarer: