tirsdag den 24. april 2012

Praktik

Ja... Min blog har stået stille nu i lang tid.. og jeg beklager meget..

Sidste uge forsvandt ret hurtigt (sådan er det jo altid med ferie)... Jeg fik hjulpet svigerfamilien med at flytte og jeg fik lavet god mad der blev konsumeret med gode venner... I går mandag begyndte jeg så på 12. modul af Fysioterapiuddannelsen... For jer derude der er old school oversættes det til den sidste halvdel af 6. semester... Dette modul er udelukkende praktik... Jeg skal være i praktik hos Aalborg kommunes genoptræningsenhed i 10 uger i alt minus de to uger hvor jeg skal være på studieafsnittet på sygehus syd...

Da jeg allerede nu (faktisk fra da jeg begyndte på uddannelsen) har tavshedspligt i forbindelse med mine patienter så kan jeg ikke fortælle noget om dem... MEN jeg kan gøre noget der er endnu bedre... Jeg ved jo at mange af jer derude sandsynligvis sidder rigtig meget foran computerskærmen så jeg har tilføjet lidt træning til lige netop dig... Vederlagsfri fysioterapi lige her foran din computer :)

Værsågod... og igen undskyld hvis du føler her mangler liv... Jeg skal bare lige have vænnet mig til nye rutiner, nye steder, nye mennesker og det der med at være fys IRL.

Billedet er fundet på 9gag.com hvilket jeg bestemt ikke kan anbefale hvs du har nørdet humor og lidt tid.


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: