søndag den 20. maj 2012

Netværk med mad - Runde 2

 For nogen tid siden skrev jeg om Netværk med mad hvilket i min bog var en bragende succes... Faktisk så stor at jeg vælger at gentage den på lørdag (når jeg skriver "jeg" i denne sætning mener jeg at jeg vælger at gentage det efter, at have fået ok fra min forlovede. :D)

Men som noget nyt vælger jeg at smide invitationen på min facebook side frem for min private side. Hvilket betyder at hvis du nu læser med her og tænker: "Ham Christian har godt nok skrevet meget om de burgere... Dem kunne jeg godt tænke mig at smage... og så har jeg i øvrigt ikke noget imod at møde nye mennesker"

Hop ind på facebooksiden og synes godt om og skriv dig op som deltager til Burger night - Pip og Muh..

Menu:
Hjemmelavede burgerboller
Jamie Oliver bøffer
Marinerede Kylling
Diverse tilbehør

Medbring selv drikkevarer

Antal gæster:
Der er plads til 4-5 gæster ved bordet.. Meld dig til på facebooksiden så jeg har styr på hvem der er interesseret og så sammensætter jeg gæsterne som jeg tror de passer bedst (hvis altså der er flere end 5 interesserede)


Tidspunkt: 
Torsdag d. 24. maj - 2012... Spisning fra kl. (ca.) 18.15, men der er fælles borddækning og "isbrydning" fra klokken 17.45 hvis du har lyst til at snakke med nogle af de andre inden vi sætter os til bords.
Vi sparker de sidste gæster ud omkrng 21 tiden så vi alle sammen kan komme op på arbejde/skole med mere dagen efter.

Det var vist det... Jeg håber der er nogle der har lyst til at spise med. Det var så hygsomt sidste gang :)


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: