torsdag den 9. juni 2011

UBETUPE

 Hvis du på nogen måde er genganger her på Mine Ord, så kan du godt bide mærke i titlen på dette indlæg.

Det er den fonetiske sammentrækning af Unavngivet Beskytter 2 Projekt og det er præcis hvad det er (eller bliver til når den er færdig). Det bliver begrænset hvad jeg kan fortælle om den, på grund af dens sammenhørighed med Beskytter, men ind i mellem kommer der nok lidt nyt om mit kommende mesterværk :D (som du i øvrigt kan "vinde" en birolle i ved at deltage i min GIVEAWAY)

Men da det er en forsættelse af Beskytter, kan jeg godt afsløre at flere personer fra Beskytter, kommer til at gå igen og hændelserne i UBETUPE kommer til at ske i tiden mellem Beskytter og teksterne i Show, Don't Tell, Fortællerteltet og Blafferen...

Den kvikke læser vil så tænke: Åh Gud!!! Skal vi virkelig høre om hans skriveri indtil han har skrevet en Trilogi??? og ja.. Det skal i :D Heldigvis lever du (sandsynligvis, hvis du forstår dette sprog) i et frit land, så du behøver ikke følge med. Men på den anden side ... Hvis min blog havde været en TV-serie ville Udgivelsen af Beskytter svare til indholdet af sæson 1 og derefter går nogle serier døde fordi de ikke ved, hvilke retning serien skal tage derefter (Eksempelvis Heroes), der i mine øjne havde en fan-f******-tastic sæson 1, men så haltede den videre derefter, før den døde i sæson 4... Med Beskytter-trilogien er jeg sikret at den røde tråd i sæson 1 kommer til at hænge sammen med tråden i sæson 2, 3 og 4 .... og hvis man vidste hvor langsomt jeg skriver så nok også 9, 10 og 11 :D)

Men det var vist ordene om ordene for nu. Men bemærk venligst at der også er kommet en Side mere med Opskrifter... Ja det er lidt misvisende da der endnu kun er en opskrift, men har lige hørt fra Kæresten og hendes kollegaer, at den er mega god og at jeg har scoret en ekstra fast læser på den :D
 
Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: