tirsdag den 7. juni 2011

Run fat boy Run!!

Filmen Run fat boy Run er med Simon Pegg, som jeg personligt synes er en genial skuespiller (pt. aktuel i Paul) og den handler kort fortalt om en taberagtig type, hvis kæreste forlader ham. Hendes nye fyr er den sporty type så Simon Peggs rolle bestemmer sig for at hvis han gennemfører sig et marathon så kan han vinde tilbage.... Super logisk ikke? (interesseret kan du læse mere om den her)

Anyway... Grunden til jeg nævner denne fantastiske film er at jeg for snart 2 år siden begyndte at læse til fysioterapeut. Det betyder at jeg tilbringer meget mere af min dag på min flade end jeg gjorde tidligere... Det er også indenfor det sidste halve års tid at jeg rigtig har fået smag ... get it ... for at lave ordentlig mad...
Alt i alt har jeg taget lidt på siden jeg begyndte at læse og ironisk nok er jeg også kommet skrækkeligt ud af form..

Og jeg er ikke den eneste, der er kommet ud af form så jeg har udfordret min studiekammerat til en halvmarathon i september (Er jo ikke urealistisk :D) ... Nu må du ikke tro at jeg bare spontant blogger om det her løbeprojekt. Jeg har faktisk været i gang et par uger (skulle jo lige se om jeg ville overleve, inden jeg annoncerede det til mine 4 faste læsere + det løse)

Men nu ved i det. Jeg er begyndt at komme i form og hvor min første løbetur for et par uger siden var lige ved at tage livet af mig så har jeg i dag løbet 5.7 km på under 30 minutter... hvilket er en personlig rekord :) Så hurra for mig...

Hvad med dig? Er du i form?

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: