mandag den 13. april 2020

Påskeoverraskelse og todo

Så er påsken snart ovre. Ikke at vi har kunne mærke den store forskel på påskeferieugen og ugen før. Eller ugen før - Eller ugen før det...

Som nævnt så har Tasja og jeg begge en kærlighed for lister og vi er begge store fans af at krydse ting af lister. Vi har fået for vane at starte en ny to-do til hver uge og så overfører vi de ting, der ikke bliver nået til ugen efter.

Det er vores måde at sikre at dagene ikke bare flyder sammen og ender med at blive spildt, og så er vi kommet frem til at vi lige så godt kan få det bedste ud af karantænen og få ordnet nogle af de hængepartier, der er rundt omkring på ejendommen. Okay.. nogle af de ting vi går i gang med er hængepartier... andre er bare ting vi lige får lyst til at lave.


Der skete dog en ting i går som ikke var helt var som det plejer.
I går eftermiddags trillede der pludselig en bil ind i indkørslen. Det er ikke det der sker oftest herude på landet. Mest fordi vi har en ret stor indkørsel, så selv om der er biler der drejer herind så er der nogle af dem der kører ned af grusvejen bagved vores grund.. Men vi fik vaskeægte gæster !!!

Mine forældre havde besluttet sig for at det simpelthen var for kedeligt at sidde hjemme helt alene, så de havde besluttet sig for en tour de unger. De havde pakket bilen med madpakker til hele dagen og masser af kaffe samt en påskeslikkurv til alle tre børn. Vi mødtes i indkørslen hvor vi kunne holde god afstand og så fik vi en hyggesnak ude under halvtaget hvor sønnen har gjort forårsren den seneste tid. Der var så rigelig plads så forældrene kunne sidde i den ene side og vi kunne sidde på række i den anden side. Det var lidt mærkeligt, men hold da fast hvor var det skønt at se familie. Selv om det ikke var hele familien, så var det stadig helt vildt skønt. De havde startet touren hos min søster nede ved Skanderborg-egnen... spist frokost på en rasteplads mellem der og os her på Hobro-kanten og så en tur til Aalborg hos min bror og hans familie sidst på eftermiddagen.

Det hele mindede mig om hvor mærkeligt det hele er for tiden. Normalt så ser vi familien mere end gennemsnittet. Nu kommer vi f.eks. snart til Pinse, hvor min mors side af familien plejer at mødes til morgenmad på en kro, hvorefter vi tager hjem til den i familien der bor tættest på den pågældende kro. Det ser pt. ikke ud til at det bliver aktuelt i år og jeg tror det er første gang i 39 år hvor Fellini-familien ikke holder pinse-tamtam.

Jeg havde også tænkt mig at holde fødselsdagsfest her til sommer, hvor jeg fylder 40 år. Det er ikke så tit jeg holder stor fødselsdagsfest, men jeg tænkte i anledning af en 40 års fødselsdag så kan man godt slippe afsted med stor havefest med helstegt pattegris m.m.... men nej.. Verdensomspændende pandemi = Ingen fødselsdagsfest for mig.

Men jeg har aftalt med Tasja at vi næste sommer holder en 40 (+1) års fødselsdagfest og så tager vi revanche der. Jeg savner hele min familie og jeg nægter at holde en fødselsdagsfest hvor vi skal holde to meters afstand imellem os... Selv om jeg tror at vi hypotetisk set ville have plads til det ude i haven :D


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: