fredag den 14. november 2014

Nøgler og julekalender

Så er det officielt og meget meget virkeligt...

Jeg har i dag været forbi den nye lejlighed og har hentet nøglerne til den. Jeg har også aftalt indflytningssyn med varmemesteren til i næste uge... Han fortalte dog at siden det kun er midlertidig og lejligheden skal renoveres når vi er færdig med den så skal vi have et lempeligt udflytningssyn... Og da det er en B-lejekontrakt (eller sådan noget) så er vi selv ansvarlig for det indvendige i boligen.. hvilket vil sige, at gamle udlejer har efterladt lejligheden med rawplugs i samtlige rum og i to af rummene er der spartlet ud med kedelig grå cementblanding :/ Når vi kommer til næste uge og der er ved at være flyttet ind, tror jeg lige at jeg vurdere hvor mange af hullerne jeg kan genbruge og hvor mange der skal spartles ud.... Og så har jeg en mistanke om at jeg skal have en masse billeder hængt op rundt omkring :) Gider nemlig ikke male alle rummene, når jeg kun skal bo der i 3½ måned. Havde det været en permanent løsning, så havde det været en anden snak...

Anyway... Her til eftermiddag har jeg været forbi lejligheden med min tommestok og har målt alle rummene op og markeret hvor der sidder stikkontakter... Så kan jeg så småt begynde mentalt at placere vores sparsomme møbler i lejligheden og min første tanke er... Der bliver godt nok meget gulvplads :)

En anden ting jeg har fået lavet i dag, er årets julekalender. Jeg tænkte jeg hellere måtte få det lavet mens jeg stadig havde internet :) Som jeg skrev i går ville jeg, hvis der var stemning for det udgive mine flytte-hjemmefra-notater som en julekalender. I dag har jeg i samarbejdet med Bloggers planlægningsfunktion sikret mig, at der fra den 1. til den 24. december bliver udgivet et indlæg hver morgen kl. 07.00 så du har den til morgenkaffenChristian W. Jensen

Ingen kommentarer: