mandag den 17. november 2014

Avengers Assemble!

I 2012 udgav Disney/Marvel deres første Avengers-film og personligt er jeg kæmpe fan af superhelte film. Især når de er skrevet af Josh Whedon (Buffy, Firefly, Avengers og en romantisk komedie ved In your eyes). Men anyway. Grunden til at jeg nævner dette skyldes at Chris Evans, der i Marvel universet spiller Captain America (og før det the Human torch i de fantastiske fire), på et tidspunkt under indspilningen af Avengers filmen sendte en gruppe sms til de andre stjerner hvor han skrev "Avengers Assemble". Hvilket var nok til at de andre mødte op til en hyggelig aften i byen....

Men hvorfor snakker jeg om superhelte og Hollywood film?

Jo.. Det er fordi, at jeg for en uges siden sendte en besked ud til omgangskredsen... Jeg havde brug for hjælp til at flytte og det var nok til at jeg nu har ... ja.. nok flere mennesker end der egentlig er nødvendigt, men mange hænder gør arbejde let... så jeg regner med at det kommer til at tage en lang formiddag og så sørger jeg for der er spaghetti bolognese, øl og sodavand til de hjælpende hænder bagefter. Vi bliver 8 voksne, 3 børn og 2 biler med trailer til flyttearbejdet. Så jeg tror måske det bliver mere netværk med mad end der bliver flytteri :) Men det bliver godt og jeg føler mig velsignet over at have en flok venner, der træder til når der er brug for det.

Ang. pakkearbejdet så kører det nogenlunde planmæssigt. Soveværelset er ved at være pakket med undtagelse af bøgerne og det tøj jeg skal bruge resten af ugen. Stuen (min andel) er stort set pakket og sønnens værelse er også pakket ud over de ting han skal bruge i denne uge.

Tilbage er der kun køkkenet, som bliver det største pakkeprojekt. Den står på listen til fredag så jeg ikke får pakket en masse ting ned som jeg skal bruge til madlavningen i løbet af ugen.

I morgen skal jeg til Aarhus for sidste gang til mindfulness og derefter får jeg nok tilsendt et certifikat på at jeg har gennemført kurset som mindfulness instruktør. Men lige som når man har fået kørekort, så begynder man først at lære at køre bil, den dag man får kortet... eller noget...

Så tak for i aften.

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: