onsdag den 12. november 2014

Flyttedag

Normalt når en blogger skriver flyttedag så menes der at bloggen skifter adresse... flyttes til en ny udbyder eller lignende...

Det er desværre ikke det der er tilfældet her. En af grundene til at jeg har været stille herinde på det sidste. Og grunden til at Helping-hands.dk holdt pause i 2014, er fordi at Karen og jeg er i den proces der hedder "at gå fra hinanden"... Hvis jeg ikke husker helt forkert så havde vi vores første date den 12. december 2008. Hvilket vil sige at forholdet varede i 5 år, 11 måneder og 10 dage... Fra vi begyndte at date til sønnen og jeg flytter ud af hendes lejlighed.

Når jeg nu skriver om bruddet her på bloggen så skyldes det, at denne blog handler om mine skriveprojekter, min mad og mit liv. Karen har været en uvurderlig del af alle tre. Hun var støttende (og kommasættende) da det drejede sig om at få udgivet Beskytter tilbage i 2012... Hun var til stede og til dels skyld i det da jeg fandt lysten og glæden ved at lave mad i starten 2011. og hun har været livsbekræftende for både mig og min søn siden hun trådte ind i vores liv... Jeg vil ikke gå nærmere ind i hvorfor vi går fra hinanden, for det kommer egentlig ikke andre ved, Lad bare sige at vi er vokset fra hinanden og lad emnet hvile ved det.

Vi flytter ud den 22. november til en midlertidig lejlighed her i City syd hvor vi kan bo indtil udgangen af februar 2015...

Derfor.. Kender du nogen som udlejer en bolig i Aalborg SV eller Svenstrup. 3 værelser og en samlet pris på MAX 6500 kr. inkl forbrug så hører jeg meget gerne fra dig. Jeg er allerede skrevet op i alle boligforeninger herude, men der er meget lang ventetid. Grunden til det specifikke søgekriterie er, at hvis vi flytter længere væk kan sønnen blive nød til at skifte skole hvilket både han og jeg vil være utrolig ked af.

Så kender du nogen som kender nogen så giv lyd fra dig... Jeg er villig til at give en dusør til den der hjælper os med at skaffe tag over hovedet.Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: