onsdag den 16. november 2011

Glædelig julegave fra mig til alle jer

Nu har Beskytter været forbi ikke mindre end 3 forskellige bloggere til anmeldelse og hvis du ikke allerede har læst dem, kan du finde anmeldelserne her.

Jeg har i længere tid (meget tys tys) forsøgt at finde et billigere trykkeri til at producere Beskytter og jeg kan nu med stor glæde og fornøjelse meddele at det er lykkedes for mig!!

Det betyder, at jeg senere i dag tager forbi Arnold Busck i Bispensgade og Aalborg Storcenter og beder dem sænke prisen fra 279,95 til 199,95, hvilket forhåbentlig betyder at Beskytter ender under et par af årets juletræer.

Er du ikke lige så heldig at du bor i Aalborg eller omegn, så fortvivl ej. Jeg har nemlig ikke kun fundet et billigere trykkeri, men også et billigere alternativ til Post Danmark. GLS kan sende bogen til hele landet for kun 55 kr., hvilket betyder at du stadig sparer 25 kr. i forhold til den tidligere pris EFTER fragten er regnet med.

Eneste "ulempe" ved GLS er at de ikke sender til døren, men til deres pakkebutikker tæt på modtageren. Den gode nyhed er så, at de ofte vælger Blockbuster, tankstationer og andre steder med lang åbningstid som pakkebutik, så det er sjældent et problem at nå at hente pakken.

Bor du I Aalborg kan jeg derfor kun opfordre dig til at smutte forbi Arnold Busck. Bor du i resten af landet kan du kigge her for at se hvordan du så får fat i denne anmelderroste (kan jeg ikke godt skrive det??) debutroman :)


Christian W. Jensen

2 kommentarer:

dqpage sagde ...

pøj pøj med debuten :o)
- jeg vil da kigge forbi Arnold og kigge på sagerne ..
mvh Mona

Christian W. Jensen sagde ...

@Monaelisabeth: Tusind tak... og det synes jeg da helt sikkert du skal gøre. Du kan evt. læse de første kapitler her på hjemmesiden hvis ikke du har gjort det endnu. :)

Christian