fredag den 18. november 2011

Giveaway, giveaway-giveaway eller skattejagt

Jeg har fået en dårlig nyhed for et par dage siden. :(
Nemlig at Nordjyske har lavet anmeldelsen af min bog men (og jeg citere:... jeg må nok forberede dig på, at du næppe bliver særlig begejstret...) .. Det kan enten betyde:
- at pågældende anmelder har haft en dårlig dag, 
- at Beskytter ikke faldt i vedkommendes smag, 
- at vedkommende har haft andre fokuspunkter end dem der har læst den i forbindelse med Bogstafetten
- at NewYorkerbyheart, Kaosimitkøkken og Suburbankitchenlife tager fejl i deres anmeldelser
- at Beskytter er noget skrammel der ikke burde have været udgivet :)


Derfor kommer jeg selvfølgelig ikke til at sælge flere eksemplarer af bogen, når den anmeldelse kommer i avisen så jeg har besluttet at give et eksemplar væk her i den glade juletid 


MEN... Jeg er i tvivl om hvordan den skal gives væk... Jeg har "fundet på" tre mulige måder og i dette indlæg vil jeg meget gerne høre hvad du som læser synes/tror kunne være sjovest. Men her er forslagene:


1. Giveaway:
Den klassiske, hvor kommentar giver et lod, kommentar + fast læser giver 2 lodder og kommentar + fast læser + link fra egen blog giver 3 lodder... Personligt synes jeg denne er lidt kedelig (men til gengæld meget kendt)


2. Giveaway-giveaway:
Den knap så klassiske.. faktisk har jeg ikke set den i blogverdenen endnu, så det er lidt af et eksperiment. Beskytter handler jo i bund og grund om, at gøre noget godt for andre uden at forvente noget igen og i den henseende er det jo meget ligesom (den rette) juleånd. Derfor forestiller jeg mig, at vinderen af en giveaway-giveaway, ikke vinder en bog til sig selv, men vinder retten til at give Beskytter til en anden. Det er kun muligt at få et lod og det gøres ved at skrive i en kommentar, hvordan du er relateret til den du indstiller og hvorfor du indstiller vedkommende til, at få en ekstra julegave. 


3. Skattejagt. 
Den løsning jeg hælder mest til. I kraft af at jeg skriver krimi'er... og at jeg skriver dem for at holde de små grå i gang. Så er der mest stemning for en skattejagt, vil jeg finde på nogle ledetråde og blandt de der finder dem alle vil der blive trukket en vinder.. Lidt mere snørklet, men jeg tror helt sikkert også det er mere interessant... Mht. reglerne skal jeg nok skrive dem ned den første december. 
Vil du helst deltage i en giveaway, en giveaway-giveaway eller en skattejagt i december? 
 


Christian W. Jensen

6 kommentarer:

Malou Klidmoster sagde ...

Skattejagten falder helt klart mest i min smag - den er faktisk ret godt fundet på :-)

Den gængse slags give-away med lodder på den måde provokerer mig ofte. Jeg bryder mig ikke om den slags studehandler hvor man skal linke og tilmelde sig som fast læser. Jeg ved godt at det er sådan de fleste gør, men det er ikke lige mig. Hvis man vil give noget væk - så er det for at give noget væk. Jeg ved dog godt at der er mange bloggere der på den måde får trukket trafik og læsere 'hjem' - og det kan der jo også være noget godt i.

Så jeg krydser fingre for at du vælger skattejagt-modellen - og at jeg er snu nok til at regne den ud, for jeg vil nemlig meget gerne læse Beskytter :-)

Glad hilsen
Malou

Christian W. Jensen sagde ...

Hej Malou... Så synes jeg du enten skal ønske dig den i julegave (henvis gerne de glade givere til denne hjemmeside ;)) eller kig ind til sidstnævnte anmelder og deltag i hendes lodtrækning. Det er godt nok et krav at du dermed også læser og anmelder den på din blog :)

Endnu mere glad hisen
Christian, der har weekend om et par timer og i øvrigt er glad for at du er med på en skattejagt

Prinsesse Suh sagde ...

Jeg er totalt med på en giveaway-giveaway eller en skattejagt. Jeg synes skattejagt lyder rigtig spændende, men så bliver jeg lidt bekymret for mit tidsforbrug på de bloge jeg følger, og så kan jeg godt lide giveaway-giveaway tanken!
Og den teaser du starter med gør jo, at jeg må have fat i Nordjyske for at læse anmeldelsen...

Bitten sagde ...

Jeg synes helt sikkert giveaway-giveaway :D Har allerede mine tanker på nogle nominerede i min omgangskreds.
Skattejagt lyder også sjovt, men jeg ved bare, at jeg sikkert vil glemme at følge 100% med (hvilket naturligvis er mit eget problem, men nu spurgte du :P)
Nu har jeg ikke læst din bog, men jeg er sikker på, at mange godt kan blive begejstrede på trods af, at Nordjyskes anmelder ikke blev det.

dqpage sagde ...

jeg er med på det hele - uanset hvilken form du vælger. Både klassisk, althruistisk og skatte'mæssigt'.
Det sidste er forøvrigt en rigtig sjov idé.
Øv da for Nordjyske ..
men er det ikke en forfatters lod ? at der er både skidt og kanel blandt anmelderne ?
og nogle gange følges popularitet hos læserne og anmelderne ikke helt ad.
Du må bare klø på :o)
mvh Mona

Unknown sagde ...

Hej Christian

Jeg er da klart med på ideen om en givwway giveaway. Nu ved jeg jo hvor god bogen er så det ville jo være perfekt at give den i gave.

Glæder mig for øvrigt til næste bog.

Hislen

Heidi