søndag den 15. maj 2011

(GIVEAWAY) What we do in life ...

echoes in eternity!

Ordene er sagt af Russell Crowe i sin rolle som Gladiator fra 2000 filmen af samme navn.

Og manden har jo ret... men hvor meget har du egentlig gjort i dit liv (indtil videre), som du ønsker at blive husket for?

Nej, vel? Men frygt ej.... NU har du muligheden for at blive foreviget på skrift... Jeg har vredet min hjerne for at finde på noget, jeg kan bruge som Giveaway, (før en udgivelse altså), og nu tror jeg endelig, jeg har fundet noget, der kan bruges.

Jeg udlover simpelthen en birolle i min næste roman som Giveaway. Jeg er begyndt at skrive på fortsættelsen til Beskytter. Jeg har meget ambitiøst valgt at tage ikke mindre end fire forskellige storylines i brug, så jeg tør næsten garantere, at uanset hvem der vinder denne giveaway, så kan jeg flette vedkommende ind i historien.

Regler: Jeg kan på forhånd ikke love, at nogen kommer med i den endelige version (kommer den til forlag har de final say). Men vinderen får selvfølgelig tilsendt afsnittet, hvor vedkommende er med, så snart det er skrevet (for at se, om vinderen kan genkende sig selv på skrift)

For at smide lodder i puljen skal du gøre følgende:

1 lod = Fast læser (og hvis du allerede er fast læser, er du selvfølgelig selvskreven til et lod allerede der)
2 lodder = Fast læser + Tre ord, der beskriver dig i en kommentar til indlægget her
3 lodder = Fast læser + Tre ord, der beskriver dig i en kommentar + link på din blog (Brug gerne billedet herunder )

Vinderen af denne Giveaway bliver trukket 1. juli. Jeg ved godt, det måske er lidt længere tid end det plejer at være her i blog-land. Grunden er, at jeg ved, at min blog er ny, og derfor skal der tid til for at rygtes spredes. Samtidig har jeg også en eksamen sidst i juni, så den skal også lige overstås, inden jeg trækker vinderen :)

Vinderen bliver selvfølgelig kontaktet for en nærmere beskrivelse ;)

Christian, der håber på, at rigtig mange ønsker at blive husket :)

4 kommentarer:

Anna Banana Butterhair sagde ...

Okay så napser jeg da lige tre lodder.

3 ord der beskriver mig: Farverig, faster og glad!

Tina sagde ...

Jamen så er jeg da med på 2 lodder :-)

3 ord om mig: Stresset, sjov, sej

Christian W. Jensen sagde ...

@Anna og Tina...

Jeg troede måske det ville blive tricky at udlove en birolle i en bog, men efter at have læst på jeres blogs har jeg faktisk allerede nu en ide om hvilken rolle i skal have... Er spændende at se om der er andre der melder sig og om de bliver lige så lette at passe ind i historien :D

Tina sagde ...

Haha hvor spændende :-) :-)