tirsdag den 10. maj 2011

Kærlighed pr. kubikcentimeter

I dag har min kæreste fødselsdag.

Det er ved at være et par uger siden hun blev fejret med en surpriseparty, så det har hele tiden været planen at selve dagen "bare" skulle fejres i den lille familie.

I dagens anledning valgte vi at spise ude og valget faldt på restaurant Bones. Men ikke deres gamle restaurant i Danmarksgade men deres splinternye version ved Aalborg storcenter (overfor indgang A)

Vi er alle tre ret glade for kødben, som det hedder her i familien og vi endte med at bestille netop det i 3 størrelser.. Sønnen fik børneversionen med pommes frites og remoulade (samt fri salat- og isbar), Kæresten fik mellemversionen (som er gratis når man har fødselsdag og er medlem af Bones family club) også med fri salat- og isbar... og jeg fik XL portionen med fritter og whiskeysauce...

Det tog ca. 30-35 minutter fra vi ankom og havde fået bestilt til maden kom, men det var nu egentlig meget fint for det sjove ved Bones er at de har gjort rigtig meget ud af udsmykningen med forskellige remedier fra "over there" så vi plejer at bruge ventetiden på at gå på opdagele og lege "jeg kan se"...Jeg indrømmer gerne at min portion var lidt (læs: meget!) større end jeg havde regnet med... tror faktisk det svarer til den mængde vi plejer at få når vi bestiller take-away.. De var en smule brændte i forhold til hvad jeg er vant til fra Danmarksgade-restauranten (sukkeret i marinaden brænder også let har jeg selv erfaret) og de har ikke engang haft åben i en uge, så jeg er sikker på de nok skal lære det.

Anyway.. for at forklare dagens titlen... Som det måske kan ses på billedet er der rimelig mange ben på min tallerken og da jeg nåede igennem de to små og den ene af de to store måtte jeg spørge min kæresten og hun ville synes mere eller mindre om mig hvis jeg ikke spiste op... Svaret var en version af: Jeg tror ikke jeg vil elske dig hverken mere eller mindre hvis du spiser op, men min kærlighed pr. kubikcentimeter vil falde en del.. :D

Anyway... jeg er sikker på det ikke er sidste gang vi benytter os af Bones nye restaurant... Hvis du skulle få den ide at prøve så kan jeg godt anbefale dig at bestille bord.. Vi sad der lige godt en time og i den tid var der 9-10 grupper af mennesker, der måtte gå forgæves på grund af manglende borde..

Det var mine ord for denne gang..


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: