torsdag den 31. januar 2013

Brullupskage og ny stil


For alle dem der kender mig så ved de at overstående ikke er et karakteristisk indkøb for mig (måske bortset fra smørret :) men det vender vi tilbage til senere).. Jeg er for nyligt blevet arbejdsløs og som du kan læse her er jeg begyndt at lave mine madvaner om.. og eftersom det oftest er mig der laver maden i huset bliver familiens madvaner også lavet om).... Men da jeg i går kom hjem med 2 kg. gulerødder, 1 kg. rødbeder, 1 kg. tomater, ½ kg. peberfrugter, citroner, jalapenos, romainesalat og dåsetomater skyndte jeg at tage et billede for ellers var der sikkert ikke nogen der ville tro mig :D

Men tilbage til smørret... og den første del af overskriften som jeg er sikker på der er mere nysgerrighed omkring end mine grøntsager :)

Vi skal holde bryllup på lørdag... Det har været i støbeskeen et par måneder nu og for 14 dage siden sendte vi invitationer ud til en lille flok, der skal være med til festen.

Og når der skal være bryllup skal der selvfølgelig også være en bryllupskage... hvilket er det resten af min dag i dag kommer til at gå med (sammen med aftensmaden).. Da det er min første bryllupskage har jeg valgt at tage udgangspunkt i denne opskrift. Det skyldes delvist at der står en NEM bryllupskage og delvist at jeg før har brugt hindbær/makronskummet med stor succes... Nu håber jeg bare resten af opskriften er ligeså god... :)

Hvordan resultatet bliver og hvem der skal giftes kan i se her på bloggen... men jeg tør godt allerede love nu at det ikke er sådan lige til at gætte :)

Har du gode råd med hensyn til bryllupskager så skriv dem gerne i kommentarfeltet herunder. 

Christian W. Jensen

3 kommentarer:

jjj sagde ...

Har ingen råd, men jeg laver selv fondant kager og glæder mig til se bryllupskagen. Modigt at kaste sig l lag med den. Det sgu ægte kærlighed : D

VH Hanne

Christian W. Jensen sagde ...

Hej Hanne..
Har vist ikke set dig før herinde så tak fordi du giver dig til kende. Og jeg er mindst ligeså spændt som du er på at se den endelige kage..

mbh. Christian

jjj sagde ...

Jeg vist læst med et par gange, men har ikke kommenteret - før idag, da du trådte ind på noget der vækkede min nysgerrighed