torsdag den 17. januar 2013

2013: A New Hope

Jeg vil ikke engang undskylde for at der er gået så længe siden sidste indlæg.

I stedet vil jeg nøjes med at sige at vi nu skriver 2013 og det har vi gjort et stykke tid nu :)

Der er sket en hel masse siden sidst og jeg vil komme ind på noget af det i dette indlæg. Resten kommer i den nærmeste fremtid.

Fortællingen kommer ikke i kronologisk rækkefølge eller efter vigtigheden for mit liv eller fremtid... men det bliver fortalt i den rækkefølge jeg har lyst... so sue me :P

1. I mandags fik jeg nyt legetøj. En Fein multiværktøj, med den lille tilbehørspakke, hvilket betyder at mine jule og fødselsdagsgaver er sikret mange år ud i fremtiden :D Anyway... Dem der kender mig ved, at det ikke er det vildeste der er sket i mit liv i år (eller bare denne uge) så det kan måske overraske hvorfor jeg starter med den historie... Men det bringer mig naturligt til den næste historie.

2. Jeg er blevet fysioterapeut. Jeg mangler stadig min autorisation som jeg skal have søgt Sundhedsstyrelsen om, hvilket er på programmet en af dagene. Men det betyder at jeg ikke længere er fysioterapeutstuderende, hvilket er forklaringen på denne lille video :) Ok... og så fordi den var sjov at lave :)

Jeg har haft lidt problemer med at indsætte billeder og videoer på min blog så derfor bliver dagens indlæg ikke længere..

Jeg vender skrækkeligt tilbage inden for ikke alt for lang tid... Og hvem ved.. måske har jeg en ny opskrift med ;)

Glædelig januar og glædelig 2013

mvh 

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: