fredag den 13. april 2012

Jeg elsker ord ....

Men hvis jeg nogensinde ser ordene MTV-rapport og/eller kritisk læsning så er det for tidligt!!!

Med de ord kan jeg meddele, at jeg nu har afleveret min MTVrapport på godt 22000 tegn i 3 eksemplarer. Et elektronisk og to i papirform.Skulle der sidde en enkelt derude der overvejer hvorfor en fysioterapeut skriver om MTV så kan jeg fortælle at det IKKE har noget med musik at gøre. Det står for Medicinsk TeknologiVurdering og mit rapport gik ud på at vurdere om balancetræning kan bruges som faldforebyggelse hos ældre.
Men nu er der 14 dage til vi får at vide hvordan det gik, men jeg er nu egentlig meget godt tilfreds med resultatet.

Men nu har jeg modulferie i næste uge, hvor jeg har tænkt mig at lave alle de overspringshandlinger som jeg har overvejet de sidste par dage. :)

God fredag d. 13. til jer alle og god weekend

Christian W. Jensen

2 kommentarer:

linea1989 sagde ...

Well, nu er overspringshandlinger ikke altid dårlige. Synes tit man er ekstra kreativ med alt andet end den opgave, som man skal lave. :P Men nu må du have en god weekend uden opgave hængende over hovedet.

Christian W. Jensen sagde ...

Hej Linea... Du har fuldstændig ret... overspringshandlinger er ikke altid dårlige.. med mindre man ikke har tid til dem ... Men apropos en af de ting der skal overståes... Gider du sende mig en mail med din postadresse? Det lader til du var den eneste deltager i min fødselsdagsgiveaway :) Trist men godt for dig