lørdag den 14. april 2012

Noget om overspringshandlinger

Men først og fremmest et spørgsmål... Er det stadig en overspringshandling når man ikke prøver at undgå noget?

Anyway... jeg er muligvis en af de letteste mennesker at distrahere, hvilket især er et problem op til eksamener... Derfor har jeg fundet et rigtig smart system.. Jeg opretter en overspringshandligsto-do liste ... Det er helt vildt smart synes jeg selv... på den måde for jeg også vurderet lidt hvor vigtige mine overspringshandlinger egentlig er... Seriøst.. Anyway.. nogle gange går det galt.. F.eks. kom jeg i mandags til at handle på nettet hvilket betød at jeg fik leveret denne her midt i min eksamensskrivetid:

Og det er jo svært, at lade den ligge uden at åbne den... Før havde jeg en LG GT540 og den er allerede lykkelig glemt.. Denne Samsung Galaxy S II er en fantastisk telefon.. og jeg har allerede installeret de apps jeg havde på den gamle.. Især out of milk app'en er alle pengene værd... givetvis kun 26 kr. og det er kun for at slippe af med reklamerne, men vi har installeret den på både Karens og min telefon og det geniale ved det er at denne indkøbsliste-applikation er at den synkronisere automatisk, så når en af os skriver noget på listen så popper det op på den anden telefon. Derudover har jeg installeret catch notes til de småting jeg skal huske.. DMI fordi jeg godt kan lide at vide hvad for noget tøj jeg skal have på og IMDB fordi jeg elsker film og serier og som noget nyt har jeg installeret mobilbank hvilket ikke var muligt på den anden telefon.. og så har jeg installeret Foodspotting hvilket jeg glæder mig meget til at teste... Har du nogle erfaringer med det må du da gerne give lyd fra dig :)

Anyway.. I dag har jeg ordnet noget der har stået på min to-do liste meget længe.. Jeg har været i byen med sønnen og vi har købt hans første spejderkniv. Han er seks og jeg mener det er på tide.
Plus han kender de tre regler:
En spejderkniv kræver selvfølgelig grene til at snitte i..

- Altid snit væk fra kroppen
- Altid snit nedad
- Altid snit sammen med en voksen

Fordi jeg har været optaget af MTV-rapportskrivning den uge så har jeg ikke haft tid til at lave mad, men i dag har jeg taget revanche og har lavet fingermad:Fingermad her i huset består grønsagsstave og hjemmelavede kyllingenuggets med dip til.

Kyllingenuggets

4-5 kyllingefileter skåret i 1-1½ cm tykke skiver.
2 æg
1 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. løgpulver
1 tsk. basilikum
1½ tsk. oregano
Rigelig med knust cornflaskes 

Jeg har tidligere lavet kyllingenuggets men dengang blandede jeg krydderierne i raspen, men denne gang blandede jeg det i de piskede æg, hvilket jeg synes virker bedre. Når de er i raspen falder det til bunden, men i æggene bliver det bedre fordelt.

Dertil fik vi grønsagsstave og verdens bedste (i min verden) dip. Beregnet til ceasar salad men passer også fint til alt andet.

Dressing: (Fundet her på cooks.com og modiciferet en smule)

  • 110 gr. mayonnaise (Hellman's her i huset)
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Worcestershiresauce
  • 1 fed hvidløg fint hakket
  • 1/4 tsp salt
  • 1/8 tsp pepper
  • 55 gr. revet Parmesean ost
  • 2 spsk cremefraiche (tilsat fordi Karen og sønnen mente dressingen smagte lige voldsomt nok af osten)
Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: