tirsdag den 10. april 2012

Mig og MTV

Glædelig bagpåske... Hvis der er noget der hedder det :)

Sønnen har ikke været hjemme siden mit sidste indlæg og indtil i går formiddags, så livet på plejehjemmet har været alt andet end rutine.

I går aftes spiste vi igen kl. 18.00 (ca.) og klokken syv var det sengetid for den mindste. Det er utroligt så hurtigt vi laver vaner om når han ikke er hjemme og hvor hurtigt vi falder tilbage i mønster når han kommer hjem igen.

Anyway... I går aftes begyndte jeg så på min MTV. Og nej. Det har intet med musik at gøre, selv om jeg tror det vil være lettere at skrive om. MTV står i denne sammenhæng for Medicinsk TeknologiVurdering og er eksamensopgaven her på modul 11.

Det er en skriftlig opgave, der må fylde maks. 24000 tegn og maks. 4 siders bilag. Det overordnede emne som jeg skal skrive om er: Gerontologi (ældre) og ud fra det skal jeg så vælge en teknologi som jeg beskriver ud fra de fire aspekter som er Teknologien, Patienten, Organisationen og Økonomien og derudfra skal jeg lave en sammenfatning af det hele og afslutningsvis lave en anbefaling. En sådan MTV-rapport er nemlig beregnet til at analysere om en given teknologi (som ikke nødvendigvis behøver at være noget med elektronik, men som også kan være en behandlingsform) kan svare sig at implimentere. Og ja. Til dem af jer, der er af den opfattelse at fysioterapeuter "bare giver massage" så har i nu lært at sådan noget kan vi også lave.. Tror jeg... Jeg vil i hvert fald afslutte denne overspringshandling nu og gå i gang med min rapport.Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: