tirsdag den 6. marts 2012

Todo listen 2012 og en lagkage

Hvis du har læst på min To-do liste for 2012 så ved du at et af punkterne er at prøve en ny ting i året og det har jeg så gjort i den forgangne weekend. Min svigerfar fyldte år og havde i den forbindelse inviteret hele familien til Søhøjlandet ved Gjern. Jeg havde jo set frem til det for jeg havde hørt at de havde en kunstig skibakke... og for mig der i en alder af 31½, der aldrig har prøvet at stå på ski, tænkte jeg at det ville være en god ting for mig at prøve.

Vi ankom til Søhøjlandet fredag eftermiddag og spiste aftensmad med hele familien. Da ungerne så disneysjov og xfactor gik jeg i køkkenet og forberedte min del af svigerfars gave... en lagkage... Det var lidt et eksperiment, men det blev da godkendt af alle om lørdagen.


Det jeg lavede om fredagen var en hjemmelavet "musli"bund, og ovenpå det et lag "bounty"-fyld.. kondenseret mælk og kokosmel.. Jeg kan ikke give forholdene på det, for hytten havde ikke nogen vægt. Da de to var lavet satte jeg det i fryseren til om lørdagen. Her blev bountyen penslet med smeltet chokolade og kagecreme (Jeg kom til at lave flere slags fyld end jeg havde bunde til).... Herpå en lagkagebund (købt. undskyld) Så et lag hindbær/makron-skum, endnu en bund, et lag rutebilsskum, endnu en bund og øverst oppe.. mere hindbær/makron-skum, fordi det er festligt og fordi jeg havde lavet for meget af det :D... Så masser af "ren" flødeskum på siden ... jeg er ikke særlig kompetent med en tyl og flødeskum, men efter to omgange var den da præsentabel nok til at komme på bordet...

Anyway.... efter vi havde spist lagkage lørdag eftermiddag var det tid til at prøve noget nyt.. Jeg tror jeg vil beskrive den oplevelse med billeder... Som kæresten var sød nok til at tage:


 Det blev til to ture...  På ingen af dem præsterede jeg at stå oprejst hele vejen ned.... På første tur som der her er billeder fra, lød der et knæk fra mit venstre knæ... men mere var der ikke så jeg tænkte at en tur mere ville være ok...
2. tur endte jeg så med at få min højre pegefinger ned i et af hullerne på bakken... vel og mærket før jeg var helt i stå.. så derfra lød et endnu større knæk og det var slutningen på min ski-karriere... Jeg byttede mine ski for en ispose og har siden da, haft problemer med at bøje/bruge fingeren.. Men den er ved at være brugbar igen (Tak til opfinderen af RICE(M)-princippet) og jeg glæder mig til at fortælle historien på arbejde i morgen :D

Christian W. Jensen

2 kommentarer:

Frk.Bogorm sagde ...

Kagen ser meget lækker ud!!!
Billederne af dig på ski, ligner dem af mig på ski(undtaget håret) den eneste gang i mit liv, jeg prøvede det...

Christian W. Jensen sagde ...

Hej Frk.Bogorm...

Jeg har også erkendt at jeg er stærkere i et køkken end på ski... så jeg tror i fremtiden er det hvad jeg holder mig til :D