tirsdag den 18. januar 2011

Velkommen

Da det her er den første blog så er det vel på sin plads at præsentere mig selv.

Navnet har du forhåbentlig gættet, men ud over det kan jeg afsløre at jeg er 30 år. Født på en søndag. Har aldrig fået topkarakter i skolen i noget fag, men jeg var engang meget tæt på i dansk (11 pil op)...

Jeg skrev min første historie færdig den dag jeg fyldte 18... Jeg kaldte den "Forandringen" og det var egentlig et eksperiment der startede i folkeskolen.

Jeg ved ikke om andre kender den der, med at man begynder på afleveringsopgaven dagen før den skal afleveres? Det gjorde jeg i folkeskolen (og til dels stadigvæk) og det var også sådan Forandringen blev til. Jeg skulle skrive en dansk fristil og jeg var kommet rigtig godt i gang. Husker det stadig som min første historie hvor jeg fik held af at danne et plot og nogle gode beskrivelser (men jeg er sikker på at hvis jeg skulle læse den i dag ville jeg være af en anden mening :) )

Men som det så tit skete for mig så blev det sengetid og min gode historie blev afsluttet på 3 linier fordi ja... jeg skulle i seng, sagde far.

Men det fik mig til at tænke på hvad der ville ske hvis jeg skulle skrive en historie uden deadline... Det tog 4 år on/off og som sagt satte jeg det sidste punktum på min 18. års fødselsdag...

Da den blev færdig, tog det et stykke tid før jeg begyndte jeg at arbejde med min næste ide, der så vidt jeg husker udsprang fra en ide jeg havde fået fra et program på Discovery.. Jeg fik skrevet små hundrede sider, da en harddiskfejl slettede det meste af den. :)


Det lærte mig en vigtig lektion om backup, men det betød desværre også at den historie afgik ved døden. Senere da jeg begyndte på min 3. historie (Beskytter) brugte jeg et par ting fra den historie som baggrundshistorie til Beskytter, der er mit nuværende projekt.


Jeg har skrevet den færdig... skrevet den om... Givet den i julegave til min kæreste.... fået 5 A4 ark retur med kritisk (konstruktiv) og nu er jeg i gang med at rette de ting til som hun var så venlig at påpege.. Når jeg er færdig med det skal den gennemgå en korrekturlæsning, hvorefter jeg sender den videre til et forlag...


På denne blog kan du så læse hvordan det går med Beskytter, men du kan helt sikkert også komme til at læse om mine mange, (mange mange) ideer og strøtanker vedrørende ord og måden de kan sættes sammen på...


Christian...

Ingen kommentarer: