lørdag den 1. april 2017

Barfodsområde...

Hvis du skulle gætte hvad dagens emne omhandlede ud fra overskriften så tvivler jeg på det ville lykkedes for dig.

Sagen er at jeg sidste forår fik købt en ny grill. En charbroil T36G med 3 brændere og en sidebrænder (hvilket er god hvis man vil friturestege uden at have hele huset til at stinke :) ). Jeg brugte tidligere en Weber Q100 fra dengang vi boede i lejlighed på 2. sal men siden vi fik forhave så skulle der selvfølgelig en større grill til.

Men som alle der har set den vil vide at siden det ene sidebord også er en brænder så er der urimelig lidt afsætningsplads på i forhold til grillareal. Problemet blev løst da mine forældre fortalte at de havde en glasfiberplade liggende. Omkring 60-70 cm. bred og knap 2 meter lang og 1 cm tyk. Perfekt og vejrbestandig så den kan være ude hele året rundt. Jeg ved ikke lige hvor de havde fået den fra, men den var delvist malet hvid selvom malingen var skallet af flere steder og indenunder havde den en fin lilla farve. Så jeg afmonterede den ene vinge af grillen og byggede et understel til bordpladen.

De to kasser under bordet er deluxekasserne fra IKEA, der er velegnet til at stå ude hele året, da de lukker helt tæt så det indeni ikke bliver fugtskadet. Hvilket er grunden til at jeg købte dem for dem bruger jeg til alt mit ekstra grillgrej.


Hele min pointe med det her indlæg er at jeg endelig fik taget mig sammen til at skrabe alt malingen af, så nu er pladen helt lilla... meeed et par enkelte undtagelser. Det viser sig nemlig at på pladen står der "Barfodsområde - tag venligst fodtøjet af :)

Værd at huske når du går på mit bord!


Anyway. Vi har for første gang haft et snært af forår i denne weekend og jeg satser på det bliver starten på en lang grillsæson, så jeg satser på en udvidelse at mit udekøkken så snart jeg har fundet ud af hvordan jeg vil have det

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: