tirsdag den 28. marts 2017

Netværk med mad (Brunch edition)

Det er efterhånden så sparsomt med blogindlæg på denne blog, at min dreng blev helt overrasket over at den stadig eksisterede i går da jeg sagde jeg ville tilføje en opskrift til samlingen.

Det skyldes delvist, at jeg har været i vinterhi og først nu kan mærke en smule overskud til at lave ny mad igen... og så skyldes det måske også at jeg har fået både arbejde og kæreste i det sidste års tid og så har mit fokus sjovt nok ligget andetsteds. En kort opsummering:

- Sidste år i maj fik jeg en aftale gennem jobcenteret omkring rengøringsenheden ved Aalborg kommune (Dem der kender mig kunne godt se humoren i det) ...

- Det førte til 4 ugers virksomhedspraktik ved selv samme enhed efterfulgt af godt 2½ måneds vikariat som rengøringshjemmehælper.

- Da vikariatet var ved at ophøre sad jeg hjemme hos et vennepar en aften og hjalp med at planlægge deres bryllupsfest (Det var mere et åben hus arrangement/kom og drik vores alkohol-fest og det resulterede i at jeg fik lov til at være kreativ og byggede en hjemmebar til festen) ... Anyway, hun fortalte at hendes søn flyttede til København og hey.. måske kom hans chef til at mangle folk for han flyttede vist nok derover med en ven.

- På min sidste dag som rengøringsmedhjælper fik jeg et kort møde med sønnens chef og vi havde en god snak, men det endte med han valgte en af de andre kandidater.

- Der gik dog ikke mere end et par dage før han ringede igen og fortalte at en af hans underleverandører (samme job, andet område) havde haft en mand der sprang fra under oplæring så nu stod han og manglede akut.. Var det noget for mig?

- Og unger... Det var sådan jeg startede min karierre hos TNT på pakkebud på Pandrup-ruten. Det var ikke lige det jeg havde forestillet mig da jeg tog min bachelor i fysioterapi, men da det ikke er lykkedes mig at finde job som fys, så må dette være det næstbedste. Jeg møder 8.30 og har fri omkring 16.00 hver dag og jeg kan køre firmabilen til og fra arbejde. Det betyder at jeg kan være hjemme og sende sønnen i skole og så er vi hjemme ca. samme tid om eftermid dagen.

Kæresten... Tja.. En anden veninde spurgte hvad jeg ønskede til min fødselsdag i sidste sommer og siden jeg lige havde fået arbejde, så havde jeg eller kunne jeg købe de ting som jeg manglede, så jeg tror nok jeg fik formuleret det i stil med "Jeg kunne godt ønske mig en date" ... Nu griner du måske og tænker at det er en af de gaver der ALDRIG ville blive givet.. og at jeg i stedet ville få en flaske vin eller et gavekort til et eller andet ubrugligt...

Men nej... Nogle dage før min fødselsdag skrev den føromtalte veninde, at hende der vist var single og at hun var ret sikker på at hende der og jeg ville passe godt sammen... Det tog mig et par dage at finde åbningen til at kunne tage kontakt (uden at fortælle at hun var resultatet af et fødselsdagsønske. Den oplysning kom vist først frem på vores 2. møde) ... Jeg skrev... Hun skrev og i november blev vi kærester..

Så hvis du undrer dig over hvem der har de bedste venner i verdenen... Så er det mig... Den ene kunne skaffe job og den anden en vidunderlig kvinde, der er lige så skør som jeg er, på alle de vigtigste punkter.

Anyway. Nu til dagens overskrift:

Fredag d. 14. april bliver en lang fredag. Derfor er sønnen og jeg kommet frem til at det vil være godt at starte dagen ud med et solidt måltid mad så derfor inviterer vi til netværk med mad i en brunchudgave.

Vi spiser omkring kl. 11.15 og du er inviteret til at deltage fra kl. 11.00 :)

Menuen står indtil videre på:
- Røræg og bacon
- Amerikanske pandekager
- Frisk frugt

Dertil har jeg instantkafffe og te, men jeg har også kande og filter så hvis du kan medbringe filterkaffe så skal det være velkommen :)

Medbring selv
-  Drikkevarer til eget forbrug,
- 20 kr. pr. mund
- Godt humør

Sådan ser det ud når jeg skal teste om amerikanske pandekager kan laves på grill.

Amerikanske pandekager
Opskriften fundet hos NYBH

  • 2 spsk sukker
  • 1½ tsk salt
  • 6 tsk bagepulver
  • 375 gr. hvedemel
  • 3 æg
  • 4 dl. mælk
  • 2 spsk. smeltet smør

Fremgangsmåde
Sigt de tørre ingredienser sammen i en skål (gerne en der passer til din køkkenmaskine). Lav en lille fordybning og tilsæt halvdelen af mælken. Pisk det godt igennem med din ballonpisker (eller håndmixer hvis du ikke har en køkenmaskine) ... Lad VÆRE med at gå i panik lige som jeg gjorde da det samlede sig i små klumper... Tilsæt i stedet resten af mælken, æggene og det smeltede smør og pisk så videre. Krise afværget! og du får en tyk dej, der bliver til gode amerikanske pandekager på grillen eller en stegepande.Anyway... På trods af at netværk med mad først blev skabt med henblik på  at møde nye mennesker så er der stadig mange gengangere til arrangementerne. Så lige for at ryste posen så er her linket hvor du kan tilmelde dig: Tilmelding til Netværk med mad.

Indtil videre så er der 2 voksne og 3 børn tilmeldte. Vi har plads til 6-7 stykker mere :) Kom friskChristian W. Jensen

Ingen kommentarer: