torsdag den 14. februar 2013

Valentinsmiddag og bivirkninger

Ja jeg har altså god tid til at skrive om en valentinsmiddag her torsdag d. 14. februar for her i huset fejrer vi valentinsdag/aften i morgen fredag d. 15. februar... Og det er ikke (kun) protest mod det der virker som en kommerciel fremskabt "højtid"... Det er simpelhen praktisk planlægning fordi vi har børnefri i morgen og Karen har mulighed for at hvile Corpus defectus fordi hun har fri dagen efter...

Og min kæreste har snydt!! Vi aftalte at vi ikke skulle give hinanden noget til valentin og alligevel fik jeg en gave af hende i morges.. Helt vildt fint pakket ind i en sweater :D (Corpus Defectus var exceptionel træls i går så hun havde ikke overskuddet til at pakke gaven ind i papir..


Jeg fik denne fantastiske bog som jeg glæder mig rigtig meget til at tage i brug... Jeg har i lang tid været trofast læser hos NYBH og hun har givet en utrolig opbakning til min roman Beskytter, da jeg havde udgivet den... Lige nu har hun det ikke særlig godt som det fremgår af hendes blog... Jeg håber hun trodser lægevidenskaben og bliver hængende længe endnu.... og så vil jeg på det varmeste anbefale dig at gå ud og købe et eksemplar af hendes bog. Karen snakkede med dem i Arnold Busck i går og de fortalte at den solgte som varmt brød (pun intended :D)

Men eftersom jeg ikke har købt noget til hende så er min gave til hende at jeg forsætter med at være en fantastisk kæreste :D... Og i tilfælde af at det ikke virker så står jeg for aftensmaden i morgen aften :D

Menuen har jeg fastsat for jeg skal til Skive med sønnen i morgen så det er begrænset hvad jeg har af tid at lege med.

Hvis du mangler inspiration til en romantisk middag for 2 så er her mit bud:

Forret: Carpaccio på en bund af rucula... Med friskrevet parmasan og god olivenolie
Hovedret: Ceasar salad a la Jamie Oliver og Cook.com
Dessert: Noget sødt og valentinsagtigt (ja.. Jeg kan ikke skrive det her endnu for Karen skal ikke vide det :)) Det må i læse om i morgen eller lørdag.

Og ja.. Lige bortset fra desserten så er morgendagens menu sammensat med cola for øje :)

Som nævnt (et par gange bl.a. her) så er madstilen lagt op i det lille hjem... Samtidig er jeg begyndt, at gå dagligt. Det svinger lidt mellem 4-8 km. I sidste uge gik jeg 26 km. i alt (plus 3 km på cykel) og i denne uge har jeg indtil videre gået 30.09 km... Jeg gider ikke løbe endnu for jeg synes det er for koldt og ikke mindst for glat til det. Men lange gåture har jeg ikke noget imod og så håber jeg på at løbeturene kommer sammen med foråret :)

"Bivirkningen" ved dette kan ses på vægten... 3 kg siden den 3. februar... Så i morgen vil jeg drikke cola :)

Hvad vil du servere til en middag for to?

Christian W. Jensen

1 kommentar:

Anna Banana Butterhair sagde ...

Jeg vil servere haps-nips hygge mad (også kaldet tapas). Godt brød, dyppelse, lidt grønt og måske en god bøf eller lidt lækkert pålæg. Mmmm....