torsdag den 24. juni 2021

grillområde v 2. et eller andet

23. juni 2019... Den weekend vi flyttede ind. Dengang var udekøkkenet bare en grill sat op under halvtaget. Så vidt jeg husker var grillens placering baseret på at det vist var det eneste sted gulvet var nogenlunde plan.












6. juli 2019. 
Et par uger efter vi var flyttet ind havde jeg fået flyttet grillen fra den ene side af halvtaget til den anden side. Grillen er sat på en palle så jeg kunne ignorere grillens hjul fordi de var vind og skæve... Det gjorde grillen lidt mere stabil og så fik jeg sat mit pallegrillbord op som blev lavet i Svenstrup... Det består af Intakte og itusavede paller og 2 plexiglasplader fra Biltema på 80x120 cm så hylderne blev rengøringsvenlige.





31. marts 2020
Samme opsætning som året før. Jeg blev sagt op på min forrige arbejdsplads  lige omkring dette tidspunkt på grund af manglende rute. Det betød så at jeg havde et par måneder under den første corona lockdown hvor jeg havde mere end rigelig tid til hussysler.








19. juni 2020
Arbejdsløshed under coronalockdown betød at vi fik malet alt udvendigt træværk hvilket først betød algefjerning, grunding og til sidst maling. Vi fik også algefjernet lidt på væggen hvilket betød at grillen blev midlertidig flyttet væk fra muren.









2020 2. august
Sommerprojektet i 2020 var nyt gulv under halvtaget. Det gamle betongulv der var sunket sammen betød at en stor del af rummet var ubrugeligt. Vi fandt nogle fliser der kostede gratis på facebook marked. (bortset fra køreturene da jeg kun kunne have 14 fliser pr. tur på grund af trailerens vægtbegrænsning). Bestilte et læs stabilgrus hos den lokale vognmand og fik sved på panden et par gange :) Men det blev het sikkert mere brugbart.




2020 28. august

Jeg var så umådelig træt af hjulene/understellet på min grill, så jeg havde et stykke tid leget med tanken om at erstatte det med et hjemmebygget stativ så jeg var sikker på grillene altid var i vater. Det er praktisk når man f.eks. skal lave pandekager på grillpladerne. 
Den her del er også nævnt her



This isn't even my final form!



Christian W. Jensen
2021 - 23. juni
Som grillområdet ser ud nu. Der er kommet et hjørnebord hvor den yderste del mellem de to grills er på hængsler så jeg kan skifte gasflaske. Bordet til venstre har en fin lille detalje (synes jeg i hvert fald selv) ... Hvis du kigger godt efter så kan du se et knasthul lige under bordpladen. Den bliver udnytten som håndtag så de to øverste brædder kan åbnes op for ekstra opbevaring. Jeg har en ide om at der bliver gemt ledning med mere derinde.

Det mangler noget maling og så skal jeg have skåret plexiglaspladerne til så de passer til bordpladerne.

og muligvis en sektion mere så jeg får udnyttet hele væggen. Men derefter så tror jeg ikke der kommer flere versioner af udekøkkenet under dette halvtag. 
Version 3.0 må blive når udekøkkenet skifter plads :) 

Ingen kommentarer: