søndag den 18. marts 2018

Spice up you life

Da vi flyttede ind her i Svenstrup så havde jeg omkring 4,7 meter hylde til krydderier... På billeder herunder kan du forestille dig at der går en lige linie op fra der hvor de to nederste hylder stopper. Det var der de øverste hylder stoppede også. Så konkluderede jeg at det ville være smart hvis jeg også fik olier, eddike og de andre flasker frem på en hylde i stedet for at tage af min sparsomme skabsplads. Så derefter forlængede jeg de to øverste hylder og med lidt plads til overs så kom nødder og kerner samt te og kaffe også frem. 

Og sådan her har det set ud i meget meget lang tid. 

Men så kom Tasja og nævnte at jeg ikke havde dild... DILD... så jeg smuttede fluks ned til min lokale krydderipusher og købte en pose dild. Men o skræk o veg... Jeg havde ikke flere labels til de krydderiglas jeg bruger. 

Så jeg henvendte mig til en god veninde, der muligvis er det mest kreative væsen jeg kender, der tilfældigvis også er blevet bidt af en gal silhouettemaskine. Hvilket kommer mig til gavn :) 

Jeg har bestilt nye labels til alle mine krydderiglas og nu når det skulle gøres ordentlig så bliver der lavet sorte labels med hvid tekst og så kommer teksten på både dansk og engelsk. Jeg er svært glad for det amerikanske køkken, så jeg tænkte det ville være en smart fremtidssikring af krydderihylden, at den bliver bi-lingual.Det endelige resultat er ikke klart endnu, da det er mere end 50 labels og noget af et pillearbejde :)

Du kan se en teaser her på Salg af Tante Rolles kreationer. Indtil videre så har jeg gjort klar til de større glas og udvidet de sidste to hylder.Selvfølgelig kommer der et nyt opslag når de endelige produkt er færdigt :)
Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: