søndag den 24. august 2014

Bacon-løgringe

Helt tilbage i april smed jeg dette link på min facebookside.

Det er en meget simpel opskrift med 3 ingredienser... Løg, bacon og chilisauce


Pensl løgrigene med chilisauce (eller BBQ-sauce) og vikl bacon omkring dem. Dette var så langt jeg kom med 1 pakke bacon af 8 skiver... Kan kun anbefale at prøve at lave dem.... Jeg smed dem på grillen sammen med bøffen til min burger i går aftes og de var welldone da bøffen var færdig.. ca 8-10 minutter.

Baconwrapped onionrings

  • 2 mellemstore løg
  • 1-2 pakker bacon
  • chilisauce eller BBQ sauce efter ønske

Fremgangsmåde:
Skræl løgene og skær enderne af dem. Del dem herefter på midten. Tryk midten ud på dem og brug evt. disse til noget andet hvis du har gang i flere madprojekter. Eller smid dem ud... Jeg er ikke politimand, så jeg kan ikke bestemme hvad du gør med dem.

Men når du har de yderste løgringe pensler du dem med chili eller BBQ-sauce og vikler bacon omkring dem. Til sidst sætter du et par kødnåle i til at sørge for din bacon ikke falder af.

Jeg må indrømme jeg ikke kunne spise dem alle sammen... Jeg tabte også en ude på altanen så jeg havde kun 3 tilbage men jeg spiste dem som tilbehør til min burger...

160 gr. burgerbolle, 300 gr. Jamie Oliver  bøf, en pakke bacontern (fordi jeg brugte al min bacon i skiver til løgringene), Cheddarost, salat, marineret agurk) = mavepine


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: