onsdag den 9. oktober 2013

Buer og bagværk

Så har jeg haft sidste arbejdsdag på RCF. Det har været lidt en blandet følelse. Jeg har hele tiden vidst det ville ske, da jeg kun var deltidsansat og derfor max kunne være der i 30 uger. (grænsen for supplerende dagpenge). Men når det så sker før, så er det sådan lidt øv, for der var stadig meget på det område jeg gerne vil have lært... But ... C'est la vie...

Nu er jeg på jagt efter nye udfordringer og har et par stykker i sigte... Men mere om det senere når der er nyt i sagerne :)

Men nu til dagens overskrift.... Sønnen og jeg har i et godt stykke tid snakket om, at han skulle finde noget at gå til i fritiden. Resultatet blev bueskydning! Vi har været på besøg i Aalborg Bueskyttelaug på Vissevej i SØ kvarteret :) Det er skide sjovt... og jeg kan på det varmeste anbefale at du kigger forbi... De har åben for nysgerrige den første mandag i hver måned fra 18.30 til 20.00...

Anyway... Jeg har jo altid troet at bueskydning var træk og slip (pun intended) :D men det viser sig at der er lidt mere til det end det. En ny verden og dermed et nyt sprog der skal læres, men jeg skal helt sikkert tilbage og prøve igen.


Min sidste arbejdsdag skulle selvfølgelig være med kage... OgDen er lavet med almindelige lagkageopskrift (Dobbeltportion) ... Men efter den var blevet lavet, blev den delt op i 8 portioner, der fik tilsat hver sin farve :) ... Classic PicassoTil sidst blev den smurt op med chokolade ganache (se opskrift her) og så lige lidt flødeskum på siderne til at skjule evt. fejl og mangler :)Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: