søndag den 11. september 2011

Vinderen af Giveaway "Beskytter"

Så skete det endeligt...

I starten troede jeg denne Giveaway ville ende som min første Giveaway... Den havde kun moderat succes, men det viser sig at når man giver et håndgribeligt produkt væk er det straks en anden sag.

Vinderen har jeg fundet ved at indsætte alle navnene i et excel regneark (en linie pr. lod) og derefter har jeg brugt random.org til at generere et tal mellem 1-52 ... og vinderen blev .....Tillykke til Heidi fra Heidi's Verden... Hvis du sender mig din adresse og hvad du gerne vil have til at stå sammen med mine kravetæer så sender jeg dig 500 siders fantastisk læsestof... info@christianwjensen.comChristian W. Jensen

3 kommentarer:

heidi sagde ...

Tusind tak, det var da en skøn nyhed at vågne op til! Den vil jeg glæde mig meget til at læse :-)
Mail kommer snarest...

Sandra sagde ...

Tillykke Heidi! (Men ØV!!!! ;-) )

Christian W. Jensen sagde ...

@Heidi: Ja og når du så får bogen så bliver du endnu mere glad :) Jeg skal bare lige have fundet på et par bevingede ord, så ryger den afsted med posten.

@Fru H-T & alle andre: En skal jo være vinder. Vi kan jo kun håbe at hun skriver hvad hun synes om den på sin bog (hint, hint :). Skulle du stadig være interesseret i den, kan du købe den på saxo eller også kan du gå i den lokale boghandel og få dem til at bestille den hjem til dig. Jeg tror de har kortere leveringstid end man har som privatperson og så sparer man jo portoen :D

Christian