mandag den 4. april 2011

Færdig

Efter 8 års skriveri, 16 måneders omskrivning, 2 måneders redigering er Beskytter endelig blevet færdig. I hvert fald så færdig som jeg kan gøre den. Jeg nåede ikke helt min deadline til den første april, but let's face it.. Hvis jeg havde skrevet den 1. april at jeg havde skrevet min bog færdig så ville alle sammen have svaret aprilsnar! Så blev det den 2. og 3. april og det har jo været fantastisk godt vejr i weekenden så hele lørdag og det meste af søndag lå projektet stille, men søndag aften redigerede jeg lige 160 sider og her i formiddags rettede jeg de sidste sider. Sikrede mig at der var en trappe til kælderen (giver mening hvis du læser bogen) og formaterede den så den er skrevet med 1½ linieafstand og 12 punkts Times New Roman...
De næste par dage skal jeg have kæresten til at printe den ud i tre eksemplarer på hendes arbejde (3 x 500 sider er ret dyrt i blæk ;) og så skal den sendes til forlag. Den bliver sendt til forlaget Punktum, Forlaget Freja og Forlaget Gyldendal i printet version og så sender jeg et elektronisk kopi til EC-edition. Hvis de ikke er smarte nok til at ville trykke den gør jeg det selv. Har stadig planer om at have et trykt eksemplar af min egen bog i hånden når vi kommer til sommerferien.Men hvad så nu? Skal jeg være helt ærlig så er jeg ikke helt sikker. På den ene side kribler det i fingrene for at komme i gang med det næste projekt, men på den anden side så er det et meget stort projekt at skrive en roman, men jeg tror nu nysgerrigheden vinder. Jeg kan allerede på nuværende tidspunkt afsløre at nogle af personerne fra Beskytter kommer til at gå igen i den næste og jeg er meget nysgerrig efter at se hvordan tingene udvikler sig...

Christian

Ingen kommentarer: