onsdag den 6. april 2011

Afsendt

Så har jeg endeligt fået sendt mit projekt ud i den store vidde verden. Det blev ikke helt de forlag jeg havde regnet med da forlaget Freja, pænt skrev tilbage at de ikke på nuværende tidspunkt kunne hjælpe med en udgivelse. De henviste til forlaget Siesta, der så vidt jeg kan se er et selvudgiver forlag, hvor man selv skal stille kapital til at få finansieret udgivelsen.
Jeg skal være ærlig og sige at efter jeg havde skimmet forsiden på deres hjemmeside, fravalgte jeg dem, da jeg allerede har lagt mig fast på et selvudgiverforlag, såfrem den ikke bliver accepteret af en af de fire forlag den kommer ud til.

Forlagene er som følger:

EC-Edition, forlaget i Århus der som den eneste har fået tilsendt Beskytter i elektronisk format

Forlaget Gyldendal

Forlaget Rosinante & Co. Som jeg godt nok skrev til på forhånd, men deres svar om at de foretrak manuskriptet i printet version, lugtede så meget af automail at jeg også her tror der er tale om at sende uopfordret.

Forlaget Facet i Rørvig, der på deres hjemmeside opfordre direkte til at sende uopfordret og samtidig skriver at de ønsker at blive overrasket.. Jeg glemte at skrive SURPRISE på første side, men går 'en så går 'en som man siger her i Jylland.


I hører mere når jeg hører mere... indtil nu er der ikke så meget andet at gøre end at krydse fingre... og måske skrive de første ord til forsættelsen på Beskytter...

Mvh. Christian

Ingen kommentarer: