mandag den 2. april 2018

Spice challenge og madplan for marts

Nu synes jeg selv jeg har været meget tålmodig med at skulle vise mine nye krydderihylde frem.

Det startede vist for en måneds tid siden hvor jeg havde købt et nyt krydderi og da jeg ville tilføje den til hylden gik det op for mig at jeg ikke havde flere labels i den rigtige størrelse.. O skræk og ve!...Jeg kom i tanke om at min gode veninde tidligere havde spurgt om ikke jeg skulle have nogle "rigtige" krydderilabels til mine glas så det måtte jeg jo holde hende op på... Jeg skrev alle krydderiernes navne ned og sendte listen til hende. Efter lidt frem og tilbage skrivning blev vi enige om størrelse, font, farver og om det skulle være firkantede eller runde hjørner på labels og så gik hun ellers i gang :-) Det viste sig så når jeg talte sammen at jeg skulle bruge på den anden side af 50 labels så det tog lidt tid.

I samme omgang besluttede jeg mig for at så skifte alle glassene til samme størrelse (Tak Hellman's original mayo) og da de er lidt større end de tidligere glas jeg har brugt så tænkte jeg at forlænge de sidste 2 hylder også.MEN NU.... mine damer og herrer... selvom jeg mangler jeg 8-9 glas... tillader jeg mig at præsentere... den nye og forbedrede krydderihylde!!

Bemærk venligst at krydderierne er navngivet på dansk OG engelsk. Det var en pludselig indskydelse efter jeg havde sendt listen afsted, men det sker jævnt tit at jeg følger engelsksprogede opskrifter så hvorfor ikke gøre den del lettere ;-)

Jeg har givet 9 kr. pr label (Ja.. Det var derfor de blev tosprogede så de blev fremtidssikrede :)) og skulle du være interesseret så har Rolsted en facebookside hvor du kan finde dem og kontakte hende.Anyway. Da jeg så var ved at sætte labels på glas forleden spørger sønnen: Far hvad bruger du det der krydderi til? Og jeg må tilstå at jeg flere gange måtte indrømme at jeg ikke kunne huske jeg havde brugt det pågældende krydderi til. Så deraf kom vores SPICE CHALLENGE!

Reglerne (som vi selv har fundet på)

1. Krydderiet skal høre til opskriften.
2. Kun et krydderi (tæller med) pr. opskrift

Du kan følge spice challenge i det nye faneblad der hedder ... ta daaa.. spice challenge :D

Og nu til madplanen for marts

1. Fajitas med bell pepper poppers (sønnens maddag)
2. Pandekager (søn ikke hjemme)
3. l Rester - Pandekager
4. s Jamie Oliver burgere (med Tasja og ungerne)
5. Rester - Burgere
6. Taco - Købepizza
7. Taco
8. Spaghetti Bolognese - Rester Taco (søn ikke hjemme)
9. Rester
10. l Flanksteak
11. s. Tacorester med Flankesteak
12. Tortellini
13. Rester - Tortellini
14. Philly cheesesteak
15. Flæskesteg
16. Hakkebøf, brun sauce, bløde løg og actipommes
17. l. Grilled Cheese
18. s. Kylling i Karry
19. Rester -  Svensk pølseret
20. Biksemad - Rester
21. Rester - Købepizza
22. Spaghetti bolognese (sønnens maddag)
23. Rester - Spaghetti bolognese
24. l. Rester - Brunch
25. s. Rester - Spaghetti bolognese
26. Nachos m. kylling
27. Kyling m. Actifrykartofler
28. Rester - Nachos m. kylling
29. Rester - Spaghetti bolognese (m. forældre og Tasja)
30. Ikke hjemme
31. Ikke hjemme

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: