fredag den 31. maj 2013

Karneval og Kage-terapeut

Så skete det... Jeg kom til karneval i Aalborg igen... Det er er første gang i mange år jeg er med... Sidste gang jeg var med, var sammen med min søster og hendes venner men det gik ikke optimalt for en bestemt person i selskabet... Men det var stadig sjovt...

Men sleeet ikke sammenlignet med i lørdags.... Det hele begyndte sidste onsdag, da kæresten til en tidligere studiekammerat skrev til mig på facebook. Hun selv synes hun havde været en lidt træls kæreste og ville spørge om jeg kunne hjælpe lidt med at rette op på det...

Oprindelig plan var at de kom til Aalborg fredag aften for at spise på restaurant og så ville jeg i bedste Beskytter-stil komme ind til byen og give dem et lift ud til der hvor de skulle overnatte inden de skulle til karneval om lørdagen..

Reviderede plan var at jeg skulle med til karneval så derfor skulle sønnen besøge farfar og farmor, der tilfældigvis boede i byen hvor min studiebuddy boede... så da han kom hjem fra arbejde og råbte "hej skat" var det mig der svarede og kom stormende ud af soveværelset :) Ansigtsudtrykket... PRICELESS ! :D

Beskytterstilen virker forresten 100 % efter hensigten :)

Anyway... Oprindelig karnevalsplan var at de (5 mand) skulle mødes i Svenstrup... tage til karneval med et par rygsække...

Trille - Drift King
Revideret plan... Studiebuddy og kæreste tog med mig hjem hvor vi byggede Trille..

Trille var et alternativ til de to rygsække og bygget af træstumper fra kælderen og en møbelhund til hjul

Studiebuddy og kæreste overnattede hos os... og resten dukkede op lørdag morgen til morgenmad inden vi tog Trille med Bussen til Østbyen..

Og nu til den ene af de to årsager til dette indlæg...Der er et par stykker jeg mødte i løbet af karneval som jeg gerne vil sende en besked til (og ja.. jeg er naiv nok til at tro de læser min blog :))

1. Til den unge mand som pludselig gik ved siden af mig kort tid efter starten ved Skat:
- Næste gang du spørger en om du må ryge en joint så synes jeg du lade være med at spørge en der er udklædt.. Jeg ved godt jeg sagde ryg den hvis du har den.. men allerede her var jeg fuld såh .... :)

2. Til turisten(?) der spurgte om du måtte tage et billede af os sammen..
- Jeg håber du tog billedet fordi du synes min udklædning var god og ikke fordi du troede jeg var en faktisk politimand :) F.B.I. arbejder ikke i Danmark :)

3. Til den unge norske kvinde der standsede mig ved havnen tæt på John Bull.
- Jeg håber inderligt du fandt din sorte taske... Jeg er oprigtig ked af at jeg lod dig beklage din nød så længe før jeg fortalte dig at jeg bare var udklædt.. men igen.. jeg var allerede på dette tidspunkt i karnevalsstemning ... og igen... F.B.I. arbejder ikke i Danmark :)

I kan finde mig i samme udklædning næste år... Sådan en vest har plads til 4 dåser, regnponcho, Energidrik (lårhylster), plaster/sårrensningsservietter, oplukker/lighter, pung og telefon... Det er altså for praktisk :)

OG NU.... til den anden del af overskriften...
Jeg har fået arbejde... Kun deltid, men jeg arbejder på en plan B der kan fylde den anden halvdel af min arbejdsuge ud.... I mandags begyndte jeg på fysioterapeut/kropsterapeut på RCF (der står for RehabiliteringsCenter for Flygtninge). Dvs tre dage med introduktioner og nye informationer og på mandag starter jeg med klienter... Målgruppen for RCF er flygtninge der har symptomer på PTSD (Post Traumatisk Stress Disorder) som følge af traumer eller sekundær traumer  (som jeg har forstået det er forskellen på et traume og sekundær traume at førstnævnte er noget de har oplevet på egen krop og sidstnævnte er noget de har set familie/venner/bekendte udsat for)..

Jeg faldt over dette billede på nettet for nogen tid tilbage... Har en mistanke om at det kommer til at vise sig som sandtAnyway... Med en dreng på snart 8 så vælger man at grovsortere i hvad man fortæller om fars arbejde... så da jeg fortalte ham at jeg skulle hjælpe folk med at få det bedre sammen med de andre faggrupper som psykologer og musikterapeuter sagde min dreng straks... "FAR.. Så skal du være en kageterapeut... Alle sammen bliver glade for kage"... Jeg elsker min dreng... og når jeg begynder at høre om virkelighedens monstre så er jeg næsten sikker på jeg kommer til at elske ham endnu mere :)


Det var alt for denne gang..
Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: