torsdag den 4. august 2011

Søgeresultater uge 31

Helt ærlig så havde jeg forestillet mig at sidste uges søgeresultater (Link her) var en engangsforseelse, men det kunne tyde på at det bliver en tilbagevendende begivenhed..

Find the odd one out:


 Ud fra denne uges søgeresultater kan jeg se, at der er flere der har kunne huske mit navn. Hvilket er godt. Så er der et par stykker der har fundet vej til mig via Jamie Olivers mad, hvilket jeg også godt kan leve med. En enkelt ledte efter slottet i Prag som jeg skrev om i min rejsedagbog (Link her)

Et par stykker har fundet vej til mig fordi de er interesserede i danske forlag så det kunne man jo håbe var ordnørder ligesom mig, der forhåbentlig har fundet min blog interessant.

Og resten kommenterer jeg ikke på..Christian W. Jensen

1 kommentar:

Frk.Bogorm sagde ...

Ja det er sjovt at se, hvilke nøgleord, der har ført folk til ens blog! Og nogle af dem undrer man sig bare over, som "sex skilt" hos mig...