lørdag den 27. august 2011

Bryllup og trukken gris ...

I dag, lørdag d. 27. august, skal Karen og jeg til bryllup. Det er vores naboer der skal giftes og jeg glæder mig. Jeg indrømmer, at jeg ikke tror jeg kender nogen (ud over dem der skal giftes), men det forventer jeg bliver lavet om inden natten er omme.

Men, men, men... Ikke gode nyheder uden men'er... For da både Karen og jeg skal til fest så kommer vi jo ud i problemer med hvem der skal lave Dagen derpå burgere til hvem. Jeg tror, at jeg løser problemet med følgende menu:

Pulled Pork Burgere med Coleslaw:

Jeg har hverken evner eller grill til at grille svinet, men jeg har fundet en opskrift på pulled pork i ovn her. Med den i køleskabet nu så tror jeg lige vi kan overkomme at lave mad i morgen.

Her er opskriften på marinaden som jeg lavede den:

- 2 dl ketchup
- 2 spsk ahornsirup
- 2 spsk HP sauce
- 2 spsk Dijon sennep
- 2 spsk Kikkoman soya
- 2 spsk olivenolie
- 2 tsk røget paprika
- 1 tsk oregano
- 1 tsk tørret chili
- lidt cayennepeber
- 2 fed hvidløg
- ½ frisk rød chili
- 1 tsk spidskommen
Alle ingredienserne blendes til en homogen masse og hældes i en frysepose sammen med nakkefiletten. Nu får det lov at stå til i morgen ved 11 tiden og så ryger det i ovnen indtil spisetid... hmm.. 
 - 1,1 kg nakkefilet
Men nu skal jeg vist til at smutte hvis vi skal nå i kirken til tiden. 

Tilbage er der kun lige en lille sang i anledningen af dagens begivenhed 


Christian W. Jensen
Send en kommentar